Love&Sex

Horoskopski znakovi koji radije žele neobavezan seks od čvrste veze

Ne osjeća se svatko dobro u ozbiljnoj vezi. Neki horoskopski znakovi imaju potrebu biti bliski s nekim, ali ne žele se obvezati. Oni jednostavno ne žele ozbiljnu i čvrstu vezu – ova tri horoskopska znaka radije žele „prijateljstvo s povlasticama“…

Blizanci 

Blizanci nisu baš poznati po odlučnosti. Zbog toga im je osobito teško odlučiti se za vezu ili prijateljstvo. Međutim, njima je prijateljstvo s povlasticama savršeno rješenje. 

 

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca poznate su po svojoj neovisnosti i ljubavi prema slobodi. Kod njih nema previše kompromisa. To ne znači da su potpuno nesposobni za vezu. Ako dođe „onaj pravi“, onda i za njih dolazi u obzir ozbiljna veza. Do tada su sasvim sretni s prijateljstvima s povlasticama. 

Vodenjak 

Osobe rođene u znaku vodenjaka imaju – zbog svog otvorenog i opuštenog karaktera – veliki krug prijatelja. A to sa sobom donosi i puno mogućnosti za flert. Većina vodenjaka neće htjeti potpuno zamijeniti svoj ležerni životni stil za ozbiljnu vezu, zbog čega su im prijateljstva s povlasticama na prvom mjestu. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0