Love&Sex

Čitanje iz dlana: ovo su četiri najvažnije linije

Željela bi znati nešto o svojoj budućnosti? Nema ništa lakše od toga – ako vjeruješ u čitanje sa dlana

Pogledaj jednostavno malo bolje svoj dlan. S pomoću linija na dlanu možeš saznati svašta o svojoj osobnosti ili ljubavnom životu. Uvijek se „čita“ sa aktivne ruke, dakle, ako si dešnjakinja – sa desne, a ljevakinje čitaju sa lijeve. Pogledaj kako to zapravo funkcionira… 

1. Linija života 

Naravno, od svoje linije života (na slici Life Line) nećeš saznati kad ćeš umrijeti. Ona više pokazuje tvoju tjelesnu formu, zdravlje i životnu snagu. Ako je dugačka i prije svega duboka, znači da imaš dobar imunitet i zdravlje. Ako je slabo vidljiva, pokazuje manjak energije. Ako se uopće ne vidi, vrlo je vjerojatno da si plašljiva i vrlo senzibilna. Isprekidana linija ukazuje na nagle promjene u tvom životu. Puno malih prekida ukazuju na osobu čiji život ide u puno različitih smjerova i nikad ne zna što je sljedeće. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Linija glave 

Jesi li kreativka ili sve analiziraš? Prema svojoj liniji glave (Head Line) možeš saznati nešto o svojoj mašti, koncentraciji i memoriji. Izražena, duboka linija ukazuje na visoki kvocijent inteligencije i dobru memoriju. Ako je teško vidjeti liniju, to otkriva osobu koja se teško koncentrira. Što je više grananja, to si kreativnija. Ako je linija glave ravna, racionalna si i imaš analitički način promišljanja. 

3. Linija srca 

Jesi li strastvena  i temperamentna? Onda se sigurno dobro vidi tvoja linija srca (Heart Line). Ona ti otkriva kako vladaš osjećajima te daje smjernice o ljubavnoj sreći. Ako je linija isprekidana, to je naznaka razočaranja u ljubavi. Što je jasnije vidljiva, više ćeš biti sretnija i imat ćeš bolji ljubavni život. One koje imaju dugačku i ravnu liniju srca, često su pretjerano ljubomorne. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Linija sudbine 

Što je linija sudbine (na slici Fate Line) vidljivija, toliko si discipliniranija i ambicioznija. Vjerojatno imaš čeličnu volju i fenomenalno si organizirana. Ako se jako slabo vidi, to znači da živiš spontano. Ako si nesigurna, onda je linija kraća. Dugačka linija sudbine ukazuje na to da si rano morala stati na svoje noge.  

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0