Love&Sex

Bez muljanja: 10 stvari koje mu moraš reći o sebi

Postoje stvari koje naš najdraži jednostavno mora znati o nama - ako ga netko pita (čak i ako se to nikad ne dogodi). Naravno, vrijedi i obrnuto

OK, neke je stvari bolje zadržati za sebe i ne ih podijeliti s partnerom – poput lozinke za društvene mreže ili PIN-a za karticu tekućeg računa. S druge strane, postoje stvari koje on jednostavno mora znati o tebi – testiraj ga (ujedno testiraj i samu sebe da vidiš koliko dosita znaš o njemu!). 

1. Tvoj rođendan 

Da, počnimo s jednostavnim razumljivim stvarima. Ako to ne zna – hm, mi bismo se zapitali što uopće radimo zajedno. 

2. Početak tvoje mjesečnice 

Ta informacija zlata je vrijedna. Bit će mu jasno zašto neke dane nisi raspoložena za seks, a često niti za razgovor. Također će znati kad si u PMS-u, pa će te elegantno izbjegavati u širokom luku… 

3. Tvoju omiljenu boju i veličinu odjeće

OK, to definitivno nije presudno. Ali, nije loše da to zna… Just in case… 

4. Priče o tvojoj prvoj ili/i posljednjoj velikoj ljubavi 

Da, kroz to mora proći. I mora tu priču znati napamet – i to će mu biti prednost. Znat će što te može povrijediti, što ti je osobito važno te što ni u kom slučaju ne smije napraviti. 

5. Činjenicu da djevojke također puste vjetar i podriguju 

Da, to je istina. I bolje da to otkrije odmah u početku, kako se kasnije ne bi iznenadio. 

6. Popis tvojih alergija 

To je nešto što mora znati kako ti ne bi skuhao nešto nakon čega ćeš završiti u bolnici. Ili ti kupiti cvijeće od kojeg ćeš se ugušiti. Ili nešto slično… 

7. Tvoje snove i planove za budućnost 

Da, vrlo je važno da zna kako si predstavljaš život. Treba znati o čemu sanjaš, što si želiš, što očekuješ… Ako je svjestan toga i podržava te – onda ste na pravom putu. 

8. Tvoj omiljeni položaj 

Ne, ne za sjedenje u dnevnoj sobi (poput Sheldona iz Teorije velikog praska). Nego tvoj omiljeni položaj za vrijeme seksa. I to u svim mogućim varijacijama i kombinacijama. 

9. Ime tvoje mame

Bez toga ništa! 

10. Tvoj telefonski broj

I to napamet! Zvuči glupo? Pokušaj napisati na papir telefonski broj svog partnera, mame i dvije najbolje frendice – kladimo se da najmanje jedan ne znaš „iz glave“! 

Photo: Lana Derk

Komentari 0