Love&Sex

9 seks-igračaka koje sigurno imaš kod kuće, a da ni ne znaš

  • Ako te pojam „domaća seks-igračka“ odmah asocira na odlazak na Hitnu pomoć, možda ćeš se iznenaditi kad čuješ da i nisu nužno upitne kao što si očekivala
  • Ako ti dragi ne želi kupiti bisernu ogrlicu, prišapni mu da se ona može iskoristiti i za neke druge stvari...
  • Malo grublja spužva može biti zanimljiva seks-igračka i za tebe, ali i za njega. Ali budi nježna...

Doktorica Sara Nasserzadeh, seksualna savjetnica iz Kalifornije, tvrdi kako „uradi sam“ seks-igračke mogu biti sjajna opcija – osobito za žene koje oklijevaju upotrijebiti (ili kupiti) bilo što mehaničko, umjetno ili stvoreno isključivo za seksi igre. „Domaći ili svakodnevni predmeti su lako dostupni, a mogu donijeti svijetlo i smijeh seksualnoj igri – što je uvijek neprocjenjivo“, kaže dr- Nassezadeh. Donosimo neke njene, kao i omiljene seks-igračke nekih njenih kolega – te kako ih sigurno koristiti… 

1. Biserna ogrlica 

„Ako ne voliš oralno zadovoljavati partnera, a želiš napraviti nešto slično erotično za njega, onda je ta igračka – ili nakit – idealna za tebe, kaže dr. Debra Laino, doktorica ljudske seksualnosti, seksologinja i seksualni terapeut. Nakon (opcionalno) zavodljivog striptiza koji uključuje i skidanje ogrlice, polako je omotaj oko njegovog penisa i lagano ga „ručno“ zadovoljavaj. Dodatni bonus: poljupci i lagano sisanje vrška penisa dok ga ručno zadovoljavaš. „Tekstura bisera pruža penisu drugačiji i jedinstveni doživljaj“, kaže dr. Laino. Samo nemojte koristiti bakin nakit. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

2. Drvena žlica ili kuhača

Drvena žlica idealna je za „spanking“ („lupanje“, najčešće po stražnjici), jer možete udarati lagano ili jako, ovisno o tome kako to partner želi, kaže dr. Laino. Međutim, obavezno prije toga razgovarajte o svojim željama. 

Možda vas zanima Tajna ljubavničkog umijeća: 6 seksi poteza od kojih će svaki frajer izgubiti razum Rubrika Love&Sex Love&Sex

Važan savjet: omotajte žlicu prozirnom folijom, savjetuju stručnjaci. Poput svakog kuhinjskog posuđa koje nije izrađeno od Pyrex stakla (stopostotno higijenski neporozni materijal) ili ABC plastike, ima male rupice i nemoguće ga je potpuno dezinficirati. Ako ga slučajno staviš u vaginu ili anus, nećeš se dobro provesti.

 | Autor: Getty Images Getty Images

3. Krastavac 

Krastavac je idealan da „odglumi“ dildo. I njega je potrebno prije toga omotati prozirnom folijom kako bi se zaštitila od bakterijske infekcije, savjetuju stručnjaci. Naravno, i kondom je dobar, ali nije dobra ideja ako netko misli pojesti taj krastavac – ne želite dodatni okus kondoma. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

4. Jastuci 

Dekoriranje nije jedini razlog zašto investirati u dodatne jastuke. Trljanje po jastucima može stimulirati klitoris te poslužiti kao pomoćni partner. Jastuci, kao i ručnici, mogu biti izvrsni alati za samozadovoljavanje za sve one koji razmišljaju dalje od penetracije. Ljudi zaboravljaju koliko zadovoljstva može pružiti trljanje… 

Možda vas zanima 10 žena otkrilo je što bi točno željele da im muškarci više rade u krevetu i ne, uopće nismo iznenađene Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Odvojiva glava tuša 

Želiš biti „prljava“ dok se pereš? Vrlo lako! Upotrijebi glavu tuša kao vibrator tako da pritisneš uz klitoris ili ga masiraš mlazom vode – eksperimentiraj. 

 

6. Grublja spužva 

Ako ti se sviđa osjećaj pilinga lica ili leđa, možda bi željela iskušati kakav je to osjećaj na unutarnjoj strani bedara, između guzova, na vanjskim stidnim usnama ili na grudima. Trljanje može biti nježno ili grubo, ovisno kako tko voli. Tvoj partner možda želi iskušati to na svom penisu (budi nježna). Naravno, nemoj koristiti jako tvrdu spužvu, a slobodno koristi i malo ulja za masažu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

7. Štapići za jelo 

Nemaš strpljenja jesti s kineskim štapićima za jelo? Uzmi vilicu, a štapiće ostavi za „prljave igrice“. Stručnjaci kažu da se štapići mogu stisnuti s pomoću gumene trake tako da se stvore jednostavne stezaljke za bradavice ili vanjske stidne usne. Svakako budite oprezni i dobro provjerite štapiće da nemaju špranje.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

8. Vodica za usta 

Naravno, možeš pokušati za vrijeme izvođenja oralnog seksa imati u ustima kockicu leda. Međutim, led se brzo otopi, a i nespretno je. Umjesto toga, prije oralnog seksa možeš dobro isprati usnu šupljinu vodicom za usta s okusom peperminta. Neki dečki jako, jako vole taj „peckavi“ osjećaj na svom najboljem komadu. 

Možda vas zanima 5 sasvim neopravdanih stvari koje se vežu uz muškarce i seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

9. Kokosovo ulje

Ima li nešto što kokosovo ulje ne može učiniti? Organsko ulje kokosa, koje nema konzervanse ili neke druge kemikalije, dobro funkcionira kao jeftin lubrikant, tvrde stručnjaci. Međutim, nemojte koristiti lubrikant na bazi ulja s kondomom od lateksa – smanjit će se cjelovitost lateksa. Također pazite da ulje bude svježe, odnosno neotvoreno – inače može imati neke nepoželjne bakterije. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

10. Sredstva za vezivanje

Pošto moraš skinuti najlonke prije seksa, zašto ih ne bi iskoristila za zabavu umjesto da ih baciš na pod ili hrpu rublja. Iskoristi ih (u dogovoru s partnerom) kako bi mu vezala zglobove ruku ili nogu za rub kreveta ili mu zavezala oči dok ga zavodiš. 

Možda vas zanima Ovo su najbolji horoskopski znakovi za doživjeti vruću ljetnu avanturu Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fiieaprf

    Seksualne igračke - http://ali.pub/3wqgco
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!