Love&Sex

8 stvari koje obožava, ali ga vjerojatno neće dovesti do orgazma

Doznali smo kako ga natjerati da izdrži malo dulje

Veliki naglasak na "vjerojatno". Svaki je penis drukčiji i svatko drukčije reagira na određene podražaje. Neki frajeri doživljavaju klimaks zbog ugodnog povjetarca, dok su drugi ipak nešto zahtjevniji. No, želiš li da seks malo potraje, postoji nekoliko stvari koje možeš isprobati.

1. Koristi samo jezik tijekom oralnog seksa. Jezik definitivno nije rezerviran samo za ljepši spol. Prolaženje jezikom duljinom kao i po samom vrhu njegovog penisa u potpunosti će ga izluditi.

2. Igraj se s njegovim bradavicama. Neki frajeri to ne podnose, zato se nemoj baciti na njih poput gladnog mačića. Kreni korak po korak, a ako mu se ne svidi kuda cijela priča vodi, on će ti to reći. Ipak, ako mu se svidi, možeš biti sigurna kako je ovo odličan način da ga zadirkuješ bez mogućnosti preuranjenog završetka.

3. Međusobno si pružite intimnu masažu. Skini se, zgrabi ulje i mentalno se pripremi na to da ćeš nakon ovoga morati oprati plahte. Seksi je, zabavno je i oboje ćete uživati. I, osim ako tvoj frajer stvaaarno obožava masaže, to mu vjerojatno neće biti dovoljno da doživi orgazam.

4. Isprobaj njegovu... šestu najdražu seks pozu. Svaki frajer ima bar jednu pozu koju ne mrzi, ali ni ne obožava. Možda je riječ o nekom kutu koji mu je neobičan ili se za njezino izvođenje jednostavno jako mora koncentrirati. U svakom slučaju, nije jedna od onih koja će ga garantirano svaki put dovesti do orgazma. Ako ti se sviđa, isprobaj ju na neko vrijeme. Osjećaj će sigurno biti dobar jer hej, pričamo o seksu.

5. Koristi prste - svugdje. Njegovi kukovi, zdjelica, njegov penis. Obožava tvoje dodire, ali će i dodatno pojačati njegovu želju za seksom jer sam dodir neće učiniti previše.

6. Zabavljaj se s njegovim lopticama. Gotovo svaki frajer obožava kad im pružiš pažnju. Lagano stiskanje ili kontrolirano lizanje dovest će ga do ludila, ali mu neće pružiti dovoljno trenja da završi prije nego ti odlučiš da je dosta.

7. Poigraj se s njegovom guzom. 2017. je i analna stimulacija više nije tabu. OK, možda za neke još uvijek je, ali to ne znači da ne bi trebala ispitati teren. Mnogi frajeri uživaju u tome, a da toga nisu ni svjesni.

8. Naposljetku, nemoj zaboraviti na vrlo bitne, ali davno zaboravljene erogene zone. Poljupci i grickanje njegovih ušnih resica možda i nisu najuzbudljivije stvari koje mu možeš raditi, ali nemaš pojma koliko užitka baš te zone nekome mogu pružiti. Vrijeme je da se baciš na istraživanje.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0