Love&Sex

Kad poželiš uzeti kormilo u svoje ruke - 4 ludo seksi varijacije položaja 'žena gore'

  • Jahaći položaj jedan je od najomiljenijih seksualnih položaja – i ujedno jedan kojeg se najviše plašimo
  • Otkrivamo zašto je to tako i kako taj položaj možeš učiniti još uzbudljivijim s nekoliko trikova
  • Donosimo i nekoliko uputa uz koje ćeš izbjeći potencijalne opasnosti ove poze

Mi žene rado preuzimamo kormilo u krevetu – a to nam omoguće jahaći položaj. U njemu uživamo mi, ali i muškarci. Za taj položaj je važno da ga „precizno“ prakticiramo - jer postoji opasnost od bolnih pogrešaka te čak loma penisa – i to puno više nego kod drugih položaja. S nekoliko trikova napravit ćeš od jahaćeg položaja alat koji će tebe i tvog dragog dovesti do ekstaze. 

1. savjet: jahaći položaj s trljanjem, a ne „unutra-van“ 

Naravno, za mnoge muškarce je pokret „gore-dolje“ genijalan kod seksa. Međutim, kod jahaćeg položaja ti imaš komandu i možeš isprobati nešto drugo. Sjedni na njega te – umjesto spomenutog „gore-dolje“ – gurni zdjelicu prema njemu kako bi što dublje ušao u tebe. Potom radi male „naprijed-nazad“ pokrete s bokovima. Ako se malo više nagneš prema naprijed, stimulirat će ti se klitoris – što može rezultirati orgazmom. 

2. savjet: čučanje umjesto klečanja

Umjesto da u jahaćem položaju klečiš iznad njega na koljenima, pokušaj čučnuti. Ako se osjećaš nestabilno, možeš se osloniti rukama o madrac ili njegova bedra. Prednost: on ima predivan pogled, imaš osjećaj da je vagina uža te možeš raditi žestoke pokrete. 

3. savjet: obrnuti jahaći položaj – obrnuta kaubojka 

To je jedna osobito uzbudljiva varijanta jahaćeg položaja. Jednostavno sjedneš na svog dragog stražnjicom okrenuta prema njemu. Bez brige: lelujava stražnjica totalno napali gotovo većinu muškaraca. Ne brije bez razloga većina frajera na pseći položaj. 

4. savjet: u galopu do vrhunca 

Još jedna varijanta jahaćeg položaja – lezi s gornjim dijelom tijela skroz na partnera. Pritisni svoje grudi uz njegove te ga strastveno ljubi. I ovdje dolazi do snažne stimulacije klitorisa. Možda čak oboje uspijete istovremeno doći do orgazma. 

Još nekoliko malih savjeta za jahaći položaj: 

• bez brige ako zamijetiš da ti se grudi jako ljuljaju. Što se više ljuljaju, to se njemu više sviđaju 

• uvijek pazi da penis ne ispadne iz tebe dok radiš pokrete „gore-dolje“. Za njega to može biti jako bolno, a u najgorem slučaju možeš mu slomiti penis. Ako primijetiš da je penis ispao iz tebe, onda ga nemoj odmah naglo hvatati i vraćati brzim pokretom. Jednostavno stani, ponovno polako vrati unutra te nastavi 

• neki muškarci… hm, većina muškaraca jednostavno ne može mirovati! Ako on uhvati ritam sa svojim bokovima i ako se dobro osjećaš, to je OK. Ali, ako nema uopće osjećaja za tvoj ritam te sve počne ličiti na džumbus, jednostavno stavi ruku na njegove bokove te ih pritisni da se smiri. Ako ti to ne pomogne, reci mu da se smiri – jer ti njega želiš zadovoljiti. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0