Love&Sex

3 seksi inovacije za žene koje su nas ugodno iznenadile

Ultrazvučna seks igračkica, veganski kondomi 'začinjeni' prirodnim okusima i ogrlica koja pruža neslućeni užitak... Svijet seks pomagala postaje sve maštovitiji

Ako je tvoja kupovina kondoma dosad izgledala tako da blago rumenih obraza utrpaš prvu kutijicu koju ugledaš pored blagajne u svoju košaru dok se ne usuđuješ blagajnici pogledati u oči - možda je vrijeme da se to promijeni. Svijet seksi napravica danas je toliko raznovrsan i nudi ti razne opcije da ih je, čini nam se, šteta zaobići, a ako kupuješ online, stvarno možeš bez imalo srama malo eksperimentirati.

1. Organski, veganski, razgradivi kondomi s prirodnim aromama

Jedna od takvih mogućnosti su i veganski kondomi koji rastu zajedno s globalnom svijesti o važnosti očuvanja prirode, ali i našeg zdravlja, tako da smo iz ove rastuće tržišne kategorije teškom mukom odabrali jedne. Izbor je pao na Glyde kondome koji ne samo da su veganski, da su razgradivi, već dolaze s raznim okusima, ali pazi, sve arome i boje koje sadrže su prirodne. Organska vanilija, jagoda, sladić, borovnica - okusi su između kojih možeš birati, a uz sve ovo, proizvođač tvrdi da je proizvodnja zasnovana na načelu održivosti i fair tradea. 

 | Autor:

 

2. Sonična igračkica za žene

Nedavno se na tržištu pojavio prilično revolucionaran proizvod za žene koji koristi sonične valove i pulsacije umjesto tradicionalnih vibracija kako bi stimulirao cijeli klitoris – uključujući puno veću unutarnju strukturu od dobro poznatog vanjskog dijela ovog organa. To omogućuje direktnu stimulaciju čak 75 posto veće površine klitorisa u usporedbi sa “standardnim” vibratorima. LELO SONA umjesto standardnih vibrirajućih motora koristi revolucionarnu soničnu tehnologiju. Zahvaljujući soničnom “jastučiću”, stvara sonične valove koji se odbijaju od klitorisa i prenose kroz cijelo njegovo tijelo, za užitak koji kao da dolazi iz dubine – za razliku od uobičajenog vibratora koji svoje vibracije primjenjuje direktno i samo na površinu. 

 | Autor:

Možda vas zanima Povjerljivo: 7 stvari koje je dobro znati o ženskoj masturbaciji Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Nakit i vibrator - u jednom!

Jesmo rekli da je tržište seksi pomagala puno iznenađenja? Još jedan dokaz za ovo je Vesper vibrator, ultratanak, ali ultrasnažan s kojim zaista ne bi trebalo imati problema gdje ga skriti. Baš naprotiv, proizvođač preporuča da ga ponosno nosite oko vrata kao nakit, pa dolazi u tri nijanse - zlatnoj, srebrnoj i jako trendi rose gold. Napravljen je od nehrđajućeg čelika i puni se pomoću USB-a, a sasvim je tih. 

 | Autor:

 

 

     | Autor:

Sad kad si doznala novosti iz seksi svijeta, ispuni našu #letstalkaboutsex anketu, bit ćemo ti zahvalni :) 

 | Autor:

 

Photo: None

Komentari 0