Love&Sex

3 seks poze koje muškarci baš ne vole

Da se razumijemo, uživaju oni u svakom položaju, ali, recimo to tako, ako seks može proći bez ova tri položaja, dečki se neće baš buniti

Nije baš da im je odbojno, glavno da se stvar dogodi, no, kad nešto žulja, boli, mišići pucaju od napora, to stvarno može pokvariti dojam. Evo za koje tri seks poze smo načuli da frajerima nisu među najomiljenijima. 

1. U kadi
Seks u kadi? Većina muškaraca smatra ga izuzetno nezgodnim. Za početak, tijesno je. I tvrdo. I sklisko - ali ne na pravom mjestu jer voda baš i nije dobar lubrikant. Ako previše uronite, utopit će te, ako je je on previsoko, pipa će mu se zabiti u... leđa? Tuš kada? Sve slično, osim što još možete proletjeti kroz staklo. 

2. Seks u stojećem položaju
Oh, ovu pozu najviše obožavaju filmaši. Kad se u filmu želi prikazati najstrastveniji, burni seks, on je obavezno prisloni uz zid. Mislimo da žene pri tom nemaju puno prigovora, ova poza je doista uzbudljiva, no od muškaraca to zahtijeva popriličnu fizičku spremu. Treba držati težinu partnerice snagom svojih mišića. A kako vrijeme prolazi, to postaje sve teže i teže i teže... Hm, mogao bi si olakšati tako da ubrza, ali to opet ne bi bilo dobro, zar ne? 

 

3. Žlica

Možda je ženama to teško za povjerovati, jer ova poza, napola između seksa i zagrljaja, nama je često vrlo draga baš zbog nježnosti koju donosi. No muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizualni tipovi i uživaju u pogledu na nas (a i na svoje performanse), a u žlici je vidik pomalo skučen.

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marko62

    www.vibrus.hr
  • karlo50

    Tko kaže da ne volimo "žlicu" ?
  • vanja11

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.