Love&Sex

3 poze za seks koje muškarcima strašno idu na živce

  • Muškarcima je je bitan samo seks, nema veze u kojoj pozi?
  • E, pa nije tako! I oni imaju svoje favorite, a i poze koje baš i ne vole. Iz raznoraznih razloga

Da, da, baš njih muči poza, glavno da se stvar dogodi! Bilo kad, bilo gdje, a možda i s bilo kim, procijenit će mušku osjetljivost na okoliš prilikom vođenja ljubavi, većina žena. No, nisu ni oni od kamena, ako možemo upotrijebiti takav doslovni izraz dok se govori o seksu. Nije ni njima baš sasvim svejedno gdje je akcija. Kad nešto žulja, boli, mišići pucaju od napora, to stvarno može pokvariti dojam.  

1. U kadi

Seks u kadi? Povjerovat ćemo da ga većina muškaraca smatra izuzetno nezgodnim. Budući da seks u uskoj kadi nije nužno ugodan. Za početak, tijesno je. I tvrdo. I voda baš nije dobar lubrikant. Ako previše uronite, utopit će te, ako je je on previsoko, pipa će mu se zabiti u... leđa? Tuš kada? Sve slično, osim što još možete proletiti kroz staklo. Ako počne razmišljati o svim tim komplikacijama, mada nije baš vjerojatno, ili ih doživi, platit će gubitkom erekcije. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Seks u stojećem položaju

Oh, ovu pozu najviše obožavaju filmaši, usuđujemo se reći. Kad se u filmu želi prikazati najstrastveniji, burni seks, on je obavezno prisloni uz zid. Mislim da žene pri tom nemaju puno prigovora, ova poza je doista uzbudljiva, no od jadnih muškaraca to zahtjeva popriličnu fizičku spremu. Treba držati težinu partnerice snagom svojih mišića. A kako vrijeme prolazi, to postaje sve teže i teže i teže... Mislim, mogao bi si olakšati tako da ubrza, ali to opet ne bi bilo dobro, zar ne? 

 

Možda vas zanima Najrazvikaniju seks pozu ikad većina žena istinski mrzi - koje nam još nisu po guštu? Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Žlica

Možda je ženama to teško za povjerovati, jer ova poza, napola između seksa i zagrljaja, nama ženama je često vrlo draga baš zbog nježnosti koju donosi. No muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizualni tipovi i uživaju u pogledu na nas (a i na svoje performanse), a u žlici se nama bogzašto za gledati. 

Možda vas zanima Ljudi su ovih 7 seks savjeta proglasili najglupljima ikad. Slažeš li se ili? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0