Love&Sex

10 stvari koje će otkriti jeste li kompatibilni u krevetu

Nije jednostavno pronaći partnera s kojim si 100 posto seksualno kompatibilna. Ovih 10 stvari pokazat će ti jeste li idealan par u krevetu

Koliko dugo bismo trebali voditi ljubav? Koliko često? Kako da znamo jesmo li jedno za drugo? Zanimaju nas isti filmovi, glazba, knjige, mjesta za izlaske - ali, ako u krevetu nije sve poštimano, onda neće biti dobro. Stoga otkrivamo kako saznati jeste li savršen par i među plahtama… 

1. Vaš seks je spontan. Ne morate satima prije planirati hoće li doći do seksa netom pred spavanje ili ćete prvo napraviti večeru, popiti koju čašu vina, pogledati romantični film, pa onda… Ne, vi ste toliko ludi jedno za drugim da se spontano poseksate više puta mjesečno – u kupaonici na vešmašini, u podrumu, na tavanu, bez obzira na vrijeme ili mjesto. 

2. Imate jednaki ritam. Vaši pokreti za vrijeme vođenja ljubavi savršeno su usklađeni. Nema neugodnog sudaranja ili nespretnih pokreta i sudaranja. Vaša ljubav u savršenom je ritmu…

 | Autor: pixabay pixabay 3. Oboje volite više različitih položaja. Uigrani ste tim i oboje znate što vas pali. 

4. Televizor gotovo nikad nije uključen. I to najčešće upravo zbog razloga što ste napaljeni jedno na drugo – i dosadan program samo vam smeta. 

5. Oboje se uzbudite u isto vrijeme na iste stvari. Vaši strastveni ciklusi u savršenoj su harmoniji. To je fenomenalna pretpostavka za jako puuunooo dobrog seksa. 

6. Ako nisi doživjela orgazam, tvoj se dragi nakon svog vrhunca uvijek potrudi da te potpuno zadovolji. Naime, sviđa mu se sve što se tebi sviđa! 

7. Šalite se i u krevetu. Ako se za vrijeme seksa dogode neke „male neugodnosti“, zajedno se nasmijete. Među vama nema neugodne šutnje ili nepotrebnih zapreka. 

8. Oboje se osjećate dobro u svom tijelu. Ako se netko od vas ne osjeća 100 posto zadovoljno sa svojim tijelom, teško ćete postići  usklađen, dobar seks. Zbog toga je važno biti podrška partneru i stalno mu ponavljati kako fantastično izgleda. 

9. Jednako ste kinky u krevetu. Trebamo li posebno objašnjavati? Ako ste oboje spremni na malo „začinjenog“ seksa, ne može vam nikako biti loše. 

10. Spremni ste na eksperimentiranje. Naravno da vrhunac seksa nije misionarski položaj. Ako ste oboje spremni isprobavati nešto novo, to može jako poboljšati vaš seksualni život. 

Photo: pop sugar

Komentari 0