Love&Sex

10 komplimenata koje potajno svaki muškarac voli čuti

Iz nekog razloga muškarci vrlo rijetko komplimentiraju jedni druge, iako svaki od njih voli čuti kompliment s vremena na vrijeme. Valjda je to jedna od onih stvari koja ne ide "pod ruku" s njihovom muževnošću

Jedan korisnik postavio je pitanje upućeno muškarcima na Ask Redditu; "Kakve vrste komplimenata volite dobivati?" i otvorio veliku diskusiju s mnoštvom različitih odgovora. Nastavi čitati i doznaj što to muškarci vole čuti!

1. Kosa
Bilo da se radi samo o načinu na koji mu taj dan kosa izgleda ili o svježe napravljenoj frizuri, svaki muškarac istaknuo je kako voli da mu se komplimentira kosa. Ovo vrijedi i za proćelave muškarce, kojima možda takav kompliment i najviše znači kao podizač samopouzdanja zbog nedostatka gustoće kose.

2. Odjeća
Muškarci za razliku od žena nemaju potrebu komentirati tuđi stil što ne znači ujedno da se ne trude izgledati dobro svaki dan.

3. Lice
Nećeš pogriješiti komplimentirajući bilo što na licu muškarca, međutim najviše vole čuti nešto lijepo o svojoj bradi, očima i osmijehu. 


4. Miris
Puno im znači sviđa li ti se njegov miris, pogotovo ako u tom trenu ni ne nose parfem ili aftershave. "Osjećao sam se kao kralj! Ne moraš izgledati dobro da bi mirisao dobro."- izjavio je korisnik Reddita.


5. Smisao za humor
Ne vrti se sve uvijek oko izgleda. Nazoveš li ga vrlo duhovitim ili još bolje šarmantnim, budi sigurna da će mu dan biti ljepši.


6. Intelekt
Nadovezujući se na to da se ne vrti sve oko izgleda, intelekt i znanje nešto je čime se može uzdignuti iznad drugih. Primjećujući to dati ćeš mu dodatni vjetar u leđa.


7. Penis
Možda ti se čini kao čudna stvar za komplimentiranje, ali upravo tu je centar njihove muškosti i ako imaš što pozitivno za reći, apsolutno ne oklijevaj. Kao što je još jedan korisnik Reddita rekao; "Nikad se ne mogu naslušati komplimenata o svom penisu!"


8. Što ga čini zanimljivim
Puno muškaraca pati od straha da su dosadni u društvu. Naglasi mu po čemu je on poseban i zanimljiv.


9. Tijelo
Ovo je prilično uobičajen kompliment. U slučaju da se posljednjih mjeseci trudi u teretani, nemoj zaboraviti dati mu malo podrške i pohvaliti nove trbušnjake.

 


10. Snaga
Istina je da muškarci vole slušati o svojoj tjelesnoj snazi, međutim kad čuju to od žene predstavlja im drugo značenje. Naime to se veže s osjećajem sigurnosti. Kada im žena kaže da se osjeća sigurno s njim, bude im se zaštitnički instinkti i shvaćaju to puno osobnije od površnog komplimenta.

 

Iako se nekad ponašaju kao da im komplimenti nisu bitni te ostanu ravnodušni, vjeruj da im to puno znači. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0