Life&style 28. travnja 2021.

Na putovanje - s mamom! Evo zašto bi to trebala napraviti barem jednom u životu

Majka i kći
Freepik. Majka i kći
  • Odbrojavamo sitno do Majčinog dana, jesi li već smislila čime ćeš iznenaditi svoju mamu?
  • Multi-generacijska putovanja pravi su hit, a zajedničko putovanje s mamom donosi niz prednosti
  • Pred mamom se ne trebaš pretvarati, imate vremena za iskrene razgovore, volite slične stvari, a mami će uspomene na koje se može osloniti i kada nisi uz nju biti dragocjenije od bilo kojeg drugog poklona

Mame su istinske heroine. Uvijek previše brinu o obitelji, a premalo o sebi. Sigurno da cijenimo njihov trud, ali dajemo li im to dovoljno znanja? Pritisnuti brzim stilom života i raznim obvezama, naše mame često ne možemo obasipati pažnjom koliko bismo htjele. No, kako se bliži Majčin dan, na raspolaganju nam je idealna prilika da im pokažemo koliko ih volimo!

Reese Witherspoon i njezina kćer Ava Phillippe Možda vas zanima... Super, ti i mama ste najbolje prijateljice? Ovih 10 znakova to potvrđuju Rubrika Life&style Life&style

Daleko od kućnih uloga i odgovornosti, mnoge će rado iskoristiti priliku da mamu dožive kao prijateljicu, a  jedan od najboljih načina za to je zajedničko putovanje. Putovanje s mamom u odrasloj dobi je nešto što bi svatko trebao učiniti barem jednom u životu.

Zajednička iskustva na putovanju još će vas više zbližiti, bit će tu i puno smijeha i neobičnih situacija! Savršeno za neka nova iskustva, ne tako tipična za odnos dijete – roditelj, zar ne? Osim toga, daleko od stresne svakodnevice zajedničko putovanje daje priliku za duge, iskrene razgovore.

Upoznajte mamu i saznajte više o sebi

Mame će zajedničko putovanje sigurno više cijeniti od najskupocjenijih komada nakita ili bilo kakvog drugog opipljivog poklona. Nema ništa vrjednije od divnih uspomena s najdražim osobama. Iskustvo u kojem ćete obje uživati i otkrivati nove stvari, tvojoj mami predstavljat će uspomenu na koju se mogu osloniti i kada nisi uz nju. Sigurno će na ukrasnoj komodi pronaći još mjesta za najdraže fotografije s putovanja.

Mama i kćer | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Mama i kćer

Posebno, ako nemaš naviku ovog druženja s mamom, izlaženje iz sigurne sezone ojačat će vaš odnos. Kako si i puno stvari naučila od nje, velika je vjerojatnost da će vam se svidjeti iste stvari - poput hrane ili udobnog smještaja.

City break za uspomene

Ako smo te već zainteresirale na zajedničko putovanje sa svojom mamom, imamo i odličan prijedlog za destinaciju na kojoj možete uživati. Zašto ne biste posjetili čaroban Zadar? Opjevana Kalelarga, Trg pet bunara iznad kojeg se izdiže najstariji perivoj u Hrvatskoj, Perivoj kraljice Jelene Madijevske, Narodni trg s impresivnom crkvom Sv. Donata i Nadbiskupskom palačom – samo su neke od ljepota ovog grada pod zaštitom UNESCO-a.

Zadar je idealna destinacija za putovanja | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Zadar je idealna destinacija za putovanja

Jedna od doista kvalitetnijih opcija za smještaj s mamom je Falkensteiner resort Borik. Do tamo će vas dovesti šetnja uz more iz stare će vas gradske jezgre. A ako želiš nešto originalno, poslušaj ovu ideju: S mamom na glamping? Zašto ne! Jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji – Falkensteiner Premium Camping Zadar - oduševit će vas dizajnerski uređenim prostorom skladno uklopljenim između borove šume i morske obale. Mislilo se baš na svaki detalj – prirodni materijali, umjetničko posuđe, ljuljačke na terasama..., uz poznatu Falkensteinerovu vrhunsku uslugu, sve za uživanje s najvažnijom osobom u životu!

Falkensteiner Premium Camping, Zadar | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Premium Camping u Zadru

Falkensteiner hoteli nude savršeni dar – personalizirane darovne kartice koje možete naručiti ili sami jednostavno prilagoditi i printati kod kuće.

Komentari 0