Life&style

Fotografija koja je zbunila Internet: možeš li ti otkriti koja zebra stoji bliže kameri?

  • Indijski fotograf Sarsoh Lodhi, poznat po fotografiranju životinja u divljini, prošle godine bio je u Keniji
  • Na svom putovanju posjetio je nacionalni park Maasai Mara i napravio nevjerojatne fotografije
  • Nije se ni nadao kako će jedna fotografija zebra postati viralna te podijeliti mišljenja na Internetu

Kenijski nacionalni park Maasai Mara poznat je po izuzetnoj populaciji lavova, geparda, afričkih leoparda, slonova, zebra -  predivna atmosfera i nama egzotične životinje pravi su raj i fotografima koji se od tamo vraćaju sa sjajnim foto-materijalima. 

Možda vas zanima Internet je poludio: zmiju koja se sakrila u lišću nitko ne može pronaći Rubrika Life&style Life&style

Upravo je na tom mjestu indijski fotograf Sarosh Lodhi snimio fotografiju dvije zebre, a nije ni slutio koliko će ona postati viralna. Sliku je podijelio i svom Twitter profilu uz pitanje koja zebra stoji bliže kameri. 

Iako na prvu izgleda kao jednostavna mozgalica, kad se malo bolje razmisli i nije baš. Brojni korisnici ove mreže uključili su se u raspravu, a odgovori su zaista različiti. Neki tvrde da je desna, drugi da je lijeva, a ima i onih koji u jednom trenu misle da je jedna, no nakon nekoliko sekundi promijene mišljenje. 

Možda vas zanima Natoči si kavu, za rješenje ove mozgalice u dvije minute bit će ti potreban sasvim britak um Rubrika Life&style Life&style

Neki su se čak odlučili za treću opciju te su pisali kako se radi "o onoj u sredini". 

Neki korisnici su odmah tvrdili da je to točan odgovor lijeva zbog nabora na zebrinom vratu.

Možda vas zanima Blic mozgalica: Ako ne pronađeš ribicu u dvije minute - ovog ljeta nećeš ići na more Rubrika Life&style Life&style

Nakon nekog vremena oglasio se i fotograf te je riješio enigmu. Svi oni koji su odgovorili da se radi o lijevoj zebri bili su u pravu.  

Photo: None

Komentari 0