Life&style

Počinje njihova vladavina: Evo zašto trebaš cijeniti škorpione u svom životu

  • Počinje vladavina škorpiona
  • Prava si sretnica ako u svom životu imaš barem nekog u znaku škorpiona
  • Evo ti nekoliko dobrih razloga da osobu u tom znaku voliš još više...

Osobe rođene u znaku škorpiona jedne su od onih s kojima rijetki mogu kliknuti na prvu. Pri upoznavanju, škorpioni su dosta oprezni, vole dobro ispitati teren i proučiti osobu pred njima, a tek kad se opuste mogu pokazati svu raskoš svojih osobina. Ipak, pročitaj ove razloge i zavoli ih od samog početka:

1. Jaaako su duhoviti

Svi volimo imati prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a škorpioni su nedvojbeno jedni od tih. Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na vlastiti račun. Opuštena druženja s prijateljima njihov su teritorij. Daj im šansu i pusti da te nasmiju do suza. 

2.  Tvoji neprijatelji su njegovi neprijatelji

Ako netko dira ljude koje oni vole, škorpioni znaju biti nemilosrdni. Snažno i bez zadrške štitit će svoje najmilije, a napade na njih shvaćat će veoma osobno. U borbi za pravdu iskoristit će sve svoje prednosti - inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće! 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi će svakoga raspametiti u krevetu, s njima je uvijek uzbudljivo Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Snažna intuicija

Svi trebamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kojega uvijek možemo pokupiti pokoji kvalitetan savjet. Škorpion je baš takav - intuitivno razdvaja dobro i zlo te se tom osjećaju prepušta rado i često. Intuicija i pronicljivost su mu jače strane, a pogotovo kada je riječ o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda bi ipak trebala poslušati savjet vezan uz posao ili novog frajera! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elegance Style✨ (@elegancestylee) on

4. Neće ti dati da odustaneš

Jednom kada škorpion postavi cilj, on se fokusira i do njega dođe. Ako si ti jedna od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno trebaš škorpione da ti primjerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica. Osim što su savršeno u stanju automotivirati se, ako im pustiš da ti pomognu u ostvarenju tvojih osobnih ciljeva - shvatit će to kao misiju. Primjerice, ako mu kažeš da ti ne dopuste da odustaneš od teretane i ovaj put, budi sigurna da će te tvoj škorpion, kada dođu žute minute, doslovno otpratiti do tamo. 

Možda vas zanima Jesi li među njima? Ova 3 horoskopska znaka imaju najbolji modni ukus Rubrika Life&style Life&style

5. Privrženi su i odani

Iako se na prvi dojam ponekad čine hladni, jednom kada osvojiš njihovo srce škorpioni će ostati s tobom zauvijek. Oni nisu neodlučni, ne mijenjaju strane i nisu skloni osuđivanju. Pokušat će te savjetovati jer to vole činiti, ali njihovi savjeti nikada neće prijeći u moralne prodike. Osim toga, tvoje tajne su sa škorpionima sigurne. Osim što nisu skloni tračevima i šuškanjima te su jako izravni, nikada ne bi izdali prijateljske osjećaje koji vas vežu. 

Možda vas zanima Od ova 4 darežljiva horoskopska znaka ćeš uvijek dobiti najskuplji poklon Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0