Beauty

Kristen Bell otkrila beatuy trikove zbog kojih 40-godišnja glumica izgleda kao da ima 20

  • Kristen Bell rado gledamo u američkim komedijama, a uživamo u i njezinim projektima u kojima posuđuje glas
  • No, ništa manje nam nije drago čuti njezinu tajnu u održavanju kože mladolikom
  • Glumica otkriva kako uvijek koristi kremu za sunčanje, zašto nikada ne čisti lice ujutro te ostale trikove iz svoje beauty rutine

Kada se pojavila u filmu ''Preboljeti Sarah Marshall'', 2008. godine Kristen Bell oduševila je svojim talentom i otada nas uveseljava svojim zapaženim ulogama u američkim komedijama. Osim nadarenosti za glumu i lijepog izgleda, Kristen ima iznimno ugodan glas koji smo mogli čuti u narativnom dijelu serije Tračerica. No, Kristen Bell glasno govori, a mi je rado slušamo, i kada je u pitanju njega svoga lica. Glumica zaista izgleda sjajno u 41. godini života i zato jedva čekamo da ti ispričamo koje su njezine navike u njezi kože zbog kojih izgleda poput 20-godišnjakinje

Možda vas zanima Ove sastojke nikada ne smiješ koristi u maskama za lice jer bi mogla požaliti Rubrika Beauty Beauty

1. Na spavanje s čistim licem

Kristen se povjerila stranim medijima kako nikada u krevet ne odlazi sa šminkom na licu. Kožu temeljito očisti i obriše je kozmetičkom maramicom prije nego što umije lice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hump day = mask night.

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

2. Preskakanje jutarnjeg čišćenja lica

Budući da joj je koža sklona isušivanju, Kristen navodi kako su prirodna ulja koja koža proizvodi tijekom noći ključna za održavanje vlage na licu tijekom dana. ''Nikako ne želim ukloniti moja prirodna ulja pranjem lica ujutro'', izjavila je Kristen. Umjesto čišćenja, glumica razbudi kožu lica uz pomoć toplog ručnika koji poboljša prokrvljenost. 

3. Krema za sunčanje je obavezna

Kristen često ističe kako je za njezin mladolik izgled zaslužna krema za sunčanje. Nanosi je uvijek, a za vrijeme jakog kalifornijskog sunca nanese je i na područje ispod očiju. Za vrijeme aktivnijih dana, obavezno nanese kremu s UV zaštitom kako bi spriječila njezino ubrzano starenje. 

4. Ključ je u prevenciji

Kristen ne krije kako je od svoje mame naučila da je prevencija jako važan korak u pravilnoj njezi. ''Mama me naučila kako je prevencija važna, posebno jer imamo svijetlu kožu. Ona mi je prenijela i naviku da u svoj režim njege uvrstim kremu za sunčanje'', izjavila je Kristen za strane medije. Poučena majčinim iskustvom, Kristen ove vrijedne savjete sada prenosi i na svoju djecu. 

5. Treba se fokusirati na hidratizirajuća sredstva

U jednom od intervjua stranim medijima, glumica je priznala kako ima problem s hidratacijom lica. Zbog toga je isprobala mnogo proizvoda koji su se činili obećavajući. Ipak, najboljim se pokazala krema s hijaluronskom kiselinom, a za potpunu njegu Kristen navodi kako izbjegava i agresivna sredstva poput jakih pilinga. 

6. Važna je i prehrana

Kristen smatra kako pravilna njega dolazi iznutra. Godinama je bila vegetarijanka prije nego li se prebacila na vegetarijanstvo, a vjeruje kako takva prehrana pridonosi ljepoti njezine kože. Ovaj način ishrane pokazao se i djelotvoran u borbi s ekcemom.

7. Isprobaj maske i microneedling

Glumica se ne ustručava podijeliti i isječke iz svoje beauty rutine i na Instagramu. U nanošenju maski nekad joj se i pridruži suprug, glumac Dax Shepard. Kristen je priznala da posjeduje i roler za microneedling bez kojeg ne može. 

Možda vas zanima Kosa ti izgleda loše? Možda koristiš pogrešan šampon. Evo kako izabrati pravi Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0