Life&style

Dizajniran za zahtjevnu kosu

Prije više od 30 godina započela je priča o brandu John Frieda s otvaranjem prvog John Frieda frizerskog salona u Londonu

Danas, vizija brenda reflektira to nasljeđe: nudeći proizvode koji ciljaju na specifične probleme u stiliziranju kose i transformirajući kosu. Za rezultate kao iz frizerskog salona, koje vidite i osjetite.

Da bi odgovorili na specifične potrebe svake kose, potrebna su prilagođena rješenja, te je naša misija pronaći što čini plavuše svjetlijima, smeđu kosu sjajnijom, a neposlušnu kosu poslati u zaborav. John Frieda proizvodi potaknuti su razumijevanjem onoga što čini svaki tip kose jedinstvenim, kako bi vaš stil bio besprijekoran.

FRIZZ EASE

John Frieda je prvo ime za borbu protiv neposlušne i teško ukrotive kose – linija Frizz Ease izazvala je revoluciju u borbi protiv kose koja se teško oblikuje i stilizira – omogućila je takvoj kosi slobodu i fleksibilnost, svladavanje različitih stilova bez napora.

Bilo da je riječ o ravnanju kose ili definiranju kovrča, Frizz Ease omogućava svakoj ženi jednostavno lijepu kosu kao iz frizerskog salona.

Flawlessly straight linija za ravnanje kose formulirana je s regenerirajućim svojstvima, te omogućuje glatku kosu koja se lako oblikuje. Kosa je zaglađena, mekana i podatna.

 | Autor:

 

 | Autor:

Dream Curls linija namijenjena je prirodno valovitoj i kovrčavoj kosi, te pomaže u lakšem održavanju kose, hidrataciji i raspetljavanju, te oblikovanju savršenih valova ili kovrča, kao iz frizerskog salona.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Miraculous Recovery je čudotvorno obnavljajuća linija od profesionalaca iz John Friede. Trenutno umanjuje 75% površinskog oštećenja i omogućuje 3 puta glađu kosu

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Za oštećenu i previše tretiranu kosu Miraculous recovery Rapairing šampon i regenerator pomažu u hranjenju i obnavljanju kose. Zahvaljujući Amino obnavljajućem kompleksu ovaj hranjivi duo pomaže u obnavljanju ispucalih vrhova, vraća otpornost kose kako bi se umanjilo lomljenje vlasi, te istovremeno obuzdava neukrotivu i neposlušnu kosu. Sadrži kombinaciju silikona i polimera koji omekšavaju i zaglađuju kosu za ultimativno glatki finiš.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Miraculous Recovery asortiman ima jedinstvenu formulaciju koja pomaže obnoviti lipidni sloj kose kao i sprječavanje nastanka oštećenja. Kosa je zdrava, mekana i podatna za oblikovanje.

SHEER BLONDE

Od 1998, John Frieda® Sheer Blonde® linija čini plavu kosu plavijom i ljepšom. Osmišljena da vam da ono što vasa plava kosa najviše treba- ne samo dnevnu njegu, nego sve što je potrebo da bi ostala u centru pažnje.

Reaktivira plave pramenove za prirodan izgled.
S dodanim uljem avokada, ovaj šampon hidratizira i otkriva pramenove koji izgledaju živahno i puni energije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sheer Blonde Go Blonder linija posvjetljuje plave pramenova, te omogućava kao suncem okupan izgled kose tokom cijele godine dajući joj prekrasan sjaj.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Za plavuše koje žele biti još svijetlije. Šampon i regenerator s ekstraktom limuna i kamilice, nježno i prirodno posvjetljuju kosu. Za zdravu i svilenkastu kosu sunčanog sjaja tokom cijele godine.Nakon šampona, koristiti regenerator iste linije kako bi se postigao željeni rezultat.

 

LUXURIOUS VOLUME

John Frieda® Luxurious Volume linija je jedinstveni režim njege kose, posebno formuliran za potrebe tanke kose. Ove patentirane formule vidljivo transformiraju tanku, ravnu kosu u voluminozne stilove, trenutačno kreirajući izgled i osjećaj više kose. Oslanjajući se na legendarno nasljedstvo frizerskih salona i nenadmašne tehnološke inovacije branda John Frieda, ovaj asortiman kreira vidljivu i uočljivu promjenu volumena, dajući punoću i oblik kao u frizerskom salonu, opipljivo mekani rezultat feniranja koji traje cijeli dan.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Proizvode John Frieda možete pronaći u  prodavaonicama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0