Zuhra, Barbara i Mia naoštrili noževe
Pod vodstvom chefa kuhinje Roberta Horvata, polaznici akademije i ovu subotu imali su priliku naučiti male tajne velike i egzotične japanske kuhinje. Između ostalih, želju za učenjem „motanja“ sushija, pokazali su i Zlatan Zuhrić Zuhra, Barbara Kolar i Mia Begović.
Naoštrili su noževe, namočili rižu, pažljivo pratili upute chefa zajedno s ostalim polaznicima te uspješno svladali tehniku motanja sushija. Njihov prvi sushi spreman je za degustaciju! Zuhra je kao pravi gentleman prepustio damama odliku i titulu boljih „motača“ ove japanske delicije! U preuređenom i novotvorenom ambijentu japanskog restorana Akamaru, iz subote u subotu održava se sushi akademija u trajanju od 4 sata (s početkom u 09:00h) te košta 300kn. Svi željni proširenja kulinarskih sposobnosti, mogu se pridružiti i prijaviti na sudjelovanje mailom na akademija@akamaru.hr ili ili telefonom na 01/5635 483 ili 099/2478 049.
Više slika pogledajte u galeriji...