Zrinka Cvitešić za Matiju Vuicu

Jelena Balić
Poznata glumica Zrinka Cvitešić novo je zaštitno lice dizajnerice Matije Vuice, koja će svoju novu kolekciju predstaviti u petak 11. travnja u sklopu Schwarzkopf Cro a Portera u prostoru Jadran filma Studio 2.
Vidi originalni članak

Zrinka već godinama za crveni tepih bira kreacije Matije Vuice stoga ne čudi što je upravo ona odabrana kao zaštitno lice nove modne kampanje. 

"Stvarala sam ovu kolekciju kao putovanje od holivudskog glamura filmskih diva, koja se pretvara u glamuroznu etno priču hrvatske Posavine pa sve do dalekog Afganistana brišući granice kao na filmu. Starinski etno detalji, stari preko 100 godina u kombinaciji s modernim čipkama i svilama daju sliku neke nove filmske princeze koju u kampanji dočarava predivna glumica Zrinka Cvitešić. Kombinirajući različite čipke u svoj vlastiti dizajn, nastale su haljine koje pričaju o ženi koja vječno traži put za posebnošću, začudnošću, ljepotom. A što je ženska ljepota? Ona iscrtana kistom umjetnika, ona upakirana u prekrasnu haljinu ili ona sto se krije ispod  burke afganistanske žene? Ljepota nema granica...", objasnila je Matija. 

Ovosezonski 23. Schwarzkopf Cro a Porter održat će se od 09. do 12. travnja u prostoru Jadran filma u Studiju 2, a na njemu će svoje kolekcije predstaviti poznata imena hrvatske modne scene, kao i neka mlada lica. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije nove kampanje...

Posjeti Miss7.24sata.hr