Zoran Aragović i mladi kreativci

Irina Rinkovec
Modna zajednica Nova Lica predstavlja fotografije nastale povodom održavanja prvog u nizu foto evenata sa sudionicima iz cijele Hrvatske i šire. Ovoga puta u dojmljivom prostoru Alfa Film Studija u Adamovcu mladi kreativci su svoj pokretački duh i šarene kreacije BiteMyStyle by Zoran Aragović, spojili s 500 balona i jednim kilometrom ukrasne vrpce. Rezultat su vizualno atraktivne fotografije pune vedrine, šarenila i optimizma u skladu s proljećem koje nam je napokon stiglo.
Vidi originalni članak

Prateći viziju i misiju agencije Nova Lica koja spaja nova lica fotografske, modne i filmske industrije, u suradnji s inozemnim modnim portalom Model Managment održao se "Balloon Madness" event i okupio veći broj entuzijasta: fotografe, modele, vizažiste, frizere te dizajnere odjeće i nakita.

U ulozi modela našle su se Anamarija Stišćak (Agencija Sandra), Josipa Bračanov (Agencija Sandra), Mina Seferović, Matea Sušac i Ines Rabatić. Fotografirale su dvije dame: Irina Rinkovec i Martina Hohnjec, te gospoda Mario Župančić, Bojan Zibar, Ilija Božić i Denis Butorac.

Za frizuru su bile zadužene spretne ruke Ana Marije Hota, Carle Kokošarev i Dinka Strake a make up potpisuju Bruno Šakota i Lidija Palić. Za nail art zaslužna je Ivona Opačak a divan unikatni nakit Madora Design izradila je mlada dizajnerica Dora Fanjek.

U galeriji detaljnije pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr