VIDEO: Snimka plesa ovih mladenaca nas je rasplakala

facebook @Cristian Peña Lopez
Vidi originalni članak
  • Korisnik Facebooka Cristian Peña Lopez objavio je dirljiv video mladoženje u kolicima
  • Video u kojem uz pomoć prijatelja ustaje i otpleše ples sa suprugom je postao viralan
  • Video je na Instagramu podijelio komičar Trevor Noah, što je oduševilo i brojne celebe

Iako smo često prezasićeni društvenim mrežama jer nas zasipaju viškom nebitnih informacija, često i bizarnostima, zbog ovakvih videa shvatimo da su Facebook, Instagram itd. i važan podsjetnik na ljudskost. Na dobrotu. Na humanost. Na prijateljstvo. Baš takav je video jednog vjenčanja koji je objavio korisnik Facebooka Cristian Peña Lopez. Video je jednostavno naslovio: "Najljepša stvar koju sam ikad vidio". 

Svaka čast Christianu na captionu jer mi smo jednostavno bez teksta. Započinje plesom mladenke u divnoj vjenčanici sa suprugom koji je u invalidskim kolicima. A onda na scenu dolaze jedan stariji (komentari kažu da je riječ o ocu mladoženje), i dva mlađa muškarca. Donose stolac, primaju mladoženju ispod ruku i podižu ga na noge. Sve kako bi mogao plesati sa svojom suprugom. Mislimo da je svaki daljnji komentar suvišan...

Dirljiv video odmah je podijelio i komičar Trevor Noah, pa je video i među celebrity svijetom postao viralan. Zanimljivo, mladenci su i dalje ostali anonimni, iako je od datuma objavljivanja, 29. siječnja, pa do sada video je podijeljen gotovo 2 milijuna puta. Želimo im još barem dvostruko!

Posjeti Miss7.24sata.hr