VIDEO: Dječak objasnio što je 'pičiguz' i nasmijao cijelu regiju!

YouTube Screenshot
Djeca koja uživaju na snijegu uvijek su simpatičan prizor, ali dječak iz Sarajeva stvarno nas je nasmijao do suza...
Vidi originalni članak

Prizori djece i zimskih radosti uvijek nas raznježe, ali rijetko postanu viralni hit. Ipak, maleni dječak iz Sarajeva ovih je dana apsolutni hit na društvenim mrežama, a video s njim u glavnoj ulozi opasna je prijetnja popularnosti dida Tonija. Naime, kada je u Sarajevu napadao snijeg novinari Radio Televizije Vogošće ulovili su na snijegu malog dječaka koji je pokušao opisati način na koji se on i njegovi prijatelji sanjkaju. A kako su djeca, poznato je, neiscrpno vrelo svakakvih bisera - ovaj video naprosto je morao imati urnebesan kraj. 

Novinar je, dakle, zatekao djecu koja se sanjkaju pa je pitao kako to čine. ''Ovo su sanjke, a ovo je pičiguz'' - objasnio je dječak ozbiljno pokazujući komad plave plastike.  ''Kako se to zove, što si rekao?'' - upitao je novinar.  ''Pičiguz.'' - potvrdio je dječak jasno i glasno.

Kada je novinar potražio malo konkretnije objašnjenje, dječak se pomalo zbunio: ''Sjedneš na to i ondaaa...'' Uz nekoliko sekundi stanke, novinar ga je malo upotpunio. ''I onda pičiš.'' - zaključio je novinar, a dječak se složio.  
Ovaj maleni dječak savršen je poklon za ponedjeljak ujutro. Upravo je njegova bezbrižnost i neposrednost ono čemu težimo. Možda je vrijeme da nabavimo jedan pičiguz? 

Posjeti Miss7.24sata.hr