Urnebesno! Naručila jaknu online, a dobila OVO...

Twitter
Ova je djevojka naručila puffer jaknu sa online shopa Urban Outfittersa, a ono što joj je stiglo nije nimalo sličilo željenom komadu
Vidi originalni članak

Okej, svima nam je poznat koncept naručivanja odjeće online i dubokog razočarenja kada komad koji stigne NIMALO ne sliči onome na fotografiji. Upravo je fotografija shopping faila ove djevojke postala viralna, a sve "zahvaljujući" očajno lošoj jakni brenda Urban Outfitters. Becky Latham je danas pobijedila Internet!

Becky je naručila medium veličinu (važan detalj!) puffer jakne sa stranice Urban Outfitters, ali kada joj je jakna stigla - morala je podijeliti realističnu fotografiju na Twitteru koja je apsolutno urnebesna. Uz fotografiju usporedbe nje u jakni i modela koji ju nosi na službenoj stranici samo je napisala: "Hvala ti Urban Outfitters, upravo je onakva kakvom sam ju zamišljala."

Model vs. stvarnost

Ako ovo nije definicija očekivanja vs. stvarnosti onda ne znamo što jest. Naravno da je Twitter posljednjih dana gorio od objava, repostova i odgovora na urnebesni shopping fail ove djevojke, a jedino se Urban Outfitters uopće nije oglasio oko ovog problema.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr