Osvoji ulaznice za predstava PLUĆA Teatru EXIT

miss7 te i dalje nagrađuje! Ne propusti priliku posjetiti najbolji teatar u gradu.
Vidi originalni članak

dobitnica nagradnog natječaja je: Elizabeta Janko

Što ti donosi ovotjedni nagradni natječaj? Što možeš očekivati i koga povesti sa sobom? Opiši nam svoju nerealnu želju iz djetinjstva! Osvoji žiri zanimljivom pričom i miss7 ti poklanja dvije ulaznice za predstavu PLUĆA 4.5.2019. Prijavi se!

Mladi, obrazovani i ekološki osviješteni.
Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe.Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osvješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“, a Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.

„Pluća“ su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje!

Posjeti Miss7.24sata.hr