Doznaj tko je osvojio novi Massimov album Sada

Prošle se tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’.  Sudeći po pjesmama s albuma, očekuju nas nezaboravni ljetni koncerti.
Vidi originalni članak

Dobitnice nagradnog natječaja su: Dina Lijić, Valentina Rožić i Tamara Brleković. Čestitamo!

Uživaš  u dobroj glazbi i ne želiš propusti priliku da u svoju kolekciji dodaš novi Massimov album. Ohrabri se i sudjeluj, sve što trebaš je opisati nam kako za tebe izgleda savrešrn ljetni izlazak. "3 najkreativnija odgovora nagrađujemo novim albumom "Sada".

Na novom albumu kojeg od danas možete pronaći i u prodaji, Massimo je ponovno surađivao s nekima od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još tri već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić, Amil Lojo te Davor Pastuović - Newera.

Za Massimov novi album pjesme su napisali i Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković te Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet. Za fotografije i likovno oblikovanje covera albuma pobrinuo se Walter, još jedan Massimov dugogodišnji suradnik. U prodaji će biti dva različita covera albuma, pa će obožavatelji moći odabrati koji im se sviđa.

Nakon promocije albuma 'Sada', Massima čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji i na zagrebačkoj Šalati.

27.07. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
28.7. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik 
14.08. - Kaštel, Pula
17.08. - Ljetna pozornica, Opatija
14.9. - Šalata, Zagreb

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr