Pogledaj tko je osvojio ulaznice za koncert Marka Tolje u Tvornici kulture

miss7 ne prestaje s nagradama! 10.11. vodimo te u Tvornicu kulture
Vidi originalni članak

Dobitnice ovotjednog natječaja su: Donattela Sorić i Valentina Biber. Čestitamo!

Želiš se zabaviti i uživati u nečem novom, a nedostaje ti ideja. Sudjeluj u miss7 nagradnom natječaju i ispuni si dan. 10.11.2018. vodimo te na kazališno-koncertni spektakl u Tvornici kulture. Opiši nam što po tvom mišljenju znači dobar/odličan koncert? Dva najkreativnija odgovora nagrađujemo s dvije ulaznice za koncert Marka Tolje.

Osim snimanjem spota za "Na dnu ljubavi" Marko se ovih dana bavio i osmišljavanjem programa za koncert u zagrebačkoj Tvornici za koju je pripremio brojna iznenađenja. Ono što će mnoge razveseliti je da će se za ovu priliku Tvornica transformirati u "kazališni prostor", sa sjedećim mjestima podjeljenim u tri kategorije. Prvi redovi već su rasprodani, a ti sudjeluj i ne propusti biti dio ove glazbene priče.

Preuređena Tvornica bit će savršeno mjesto za promociju Markova albuma koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Ime albuma -Tišina - Love Collection govori vam da se radi o zbirci najnježnije glazbe u kojoj ćete uživati u svakoj noti. Album stiže početkom studenog, a među prvima moći će ga kupiti upravo gosti Tvornice.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.
Posjeti Miss7.24sata.hr