Pogledaj tko je osvojio ulaznice za koncert Luce u Tvornici kulture

miss7 te vodi na nezaboravan provod u Tvornici kulture!
Vidi originalni članak

Dobitnice natječaja su: Danijela Željem Adamović i Anamarija Šešek. Čestitamo!

U velikom pogonu Tvornice kulture 19.10. Luce će predstaviti novi studijski album ‘Susret’. Želiš li i ti biti dio ove velike glazbene priče, prijavi se i sudjeluj. Objasni nam koji tvoj omiljeni glazbeni žanr i zašto ga nitko ne bi smjeo zaobići. Dva najkrativnija odgovora nagrađujemo s dvije ulaznice za koncert Luce (19.10 u Tvornici kulture).

Nakon izlaska EP-a ‘U bojama’, čekali smo tri godine na Lucin prvi dugosvirajući album koji je svjetlo dana napokon ugledao 02.10.2018. i već s prvim recenzijama dobio odlične ocjene i komentare. Pod imenom ‘Susret’ Luce nam je donijela deset malih priča koje čine jednu veliku, a među kojima su nam već srcu prirasle ‘Vraćam se’, ‘Bar još tren’, ‘Početak’ i posljednja ‘Proći će’, a o novom albumu hvaljena kantautorica dodaje:

Svaka od njih je priča za sebe, zabilježena na svoj način, a opet itekako povezana s ostalima. Album je rezultat mojih promišljanja, doživljavanja, retrospekcije i osluškivanja svijeta unutar i oko mene kroz protekle tri godine, kao i promišljanja i doživljavanja mojih suradnika s kojima su neke od tih pjesama napravljene. Jako me veseli što je napokon to moje putovanje zaokruženo u jednu smislenu cjelinu i što je mogu podijeliti s publikom. Ponekad mi se na putovanju činilo da sam krivo skrenula, da uzbrdicu ispred sebe neću moći prijeći, ali baš je taj put bio moj put i doveo me tu gdje jesam i do baš onih susreta koji su se i trebali dogoditi, što će se, nadam se, čuti i osjetiti slušajući album.

Album ‘Susret’ svakako otvara novu stranicu Lucinog glazbenog postojanja i djelovanja. A mi očekujemo tebe na podiju i snažnu podršku publike 19.10. kada najavljujemo ‘Susret’ za pamćenje i nastavak jednog divnog putovanja!

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Online contact and registration forms from Wufoo.
Posjeti Miss7.24sata.hr