Pgledaj tko je osvojio ulaznice za BSH Sljeme Tower

miss7 te ponovno vodi na nezaboravan BSH provod! Sudjeluj i budi dio spektakla 8.9.2018.
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Antonela Crvelin

Zagreb Sunset Sessions se s eventom nazvanim “BSH Sljeme Tower” penje još jednom u Park prirode Medvednica, ovoga puta još više - na 1035 metara nadmorske visine! BSH se u subotu, 8. rujna, u sklopu Zagreb Sunset Sessions programa vraća na područje Zagreba te dovodi svoj sad već dobro poznati koncept partijanja uz zalazak sunca pored Sljemenskog tornja. Želiš dobar provod ovog vikenda! miss7 ti nudi priliku uživati u najboljim glazbenim ritmovima na najljepšem mjestu ponad Zagreba. Odvaži se i sudjeluj, a sve što trebaš je odgovoriti na pitanje: Kada si prvi put čula za BSH i koji njihov event smatraš najboljim? Dva najkreativniji i najbolji odgovor nagrađujemo s dvije ulaznice (8.9.2018.). 

2018. godina se definitivno može nazvati “breakthrough'' godinom za ekipu iz BSH events-a; krenuli su sa otvaranjem sezone open air evenata na rooftopu Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Nakon toga uslijedilo je premijerno osvajanje centralnog teniskog terena ŠRC Šalate, gdje je na jedan sasvim novi način teniski teren pretvoren u party arenu. Unatoč tome što je dobar dio eventa kiša lijevala, više od tisuću zaljubljenika u house glazbu plesalo je do samog završetka događaja. Nakon toga je uslijedio, 4. godinu za redom, sad već dobro poznati “BSH Medvedgrad Fortress”, koji je ove godine ujedno bio i zadnji, s obzirom da Medvedgradska tvrdava kreće u rekonsktrukciju koja će trajati godinama. 

Nakon što je kroz mjesece travanj, svibanj i lipanj u sklopu Zagreb Sunset Sessions programa house zvuk protutnjao gradom Zagrebom, BSH events je predstavio novi koncept pod imenom “Adria Sunset Sessions”, čija je ideja organizacija sunset partija duž Jadranske obale, na spektakularnim, nesvakidašnjim i zasad neotkrivenim lokacijama korištenih u takve svrhe. Premijera Adria Sunset Sessions koncepta održala na Trsatskoj gradini te je BSH predstavio nešto sasvim novo riječkoj publici. 

Nakon 4 uspješna eventa, koncept partijanja uz zalazak sunca vraća se tamo gdje je sve ustvari započelo prije 4 godine. Podno Sljemenskog tornja, uz spektakularan pogled na Zagorje, na nadmorskoj visini od 1035 metara. Prijevoz je osiguran busevima koji će kretati sa Meet Up Point zone na okretištu Mihaljevac. Od DJ-a podno Sljemenskog tornja očekuju nas Aldo Morro, Brun Dux b2b Pete Dux, Dekova, Pablo Panda, Viktor, Yakka i Boris Motega kao intro. Događaj počinje u 15h, te traje do 3 ujutro. Važno je naglasiti kako je koncept eventa zalazak sunca i da su ulaznice vremenski ograničene te da se treba pridržavati vremena otisnutog na ulaznici. 

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
There are tons of Wufoo features to help make your forms awesome.
Posjeti Miss7.24sata.hr