NEVJEROJATAN DOGAĐAJ u Teatru EXIT

Vidi originalni članak

dobitnica nagradnog natječaja je Ana Pastuović. Čestitamo!

U virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri, punoj kalamburičnih zapleta u stilu suvremene komedije dell’ arte četvero novih mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički  transformirat će se pred vama snagom svog talenta i zavidnom vještinom u više od dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u vašem gradu.

………Saznat ćete kak  jedan taksist baš tog dana ni imal sreće… i kak se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata…i kak je zaposlenica Zoološkog vrta liznula žabu…i koga je  antropologinja i uvažena znanstvenica optužila za gerontrocid….  i kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta…. i kako je zbog izvanrednih vijesti  i kriznog stanja prekinuta TV emisija Global…. i što se dogodilo u jednom Night clubu kad je reprezentativka ženskog nogometa prvi put obukla štikle… i sve to i još mnogo više….

          Predstava  Nevjerojatan događaj,  na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizira našu istraumatiziranu stvarnost, sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevnicu, borbu da se opstane  i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa, narušenih odnosa, samoće,  i svih nemogućih ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicijskog neo-liberalno kapitalističkog vremena koje živimo.

Želiš ulaznice za sebe i prijateljicu? Sudjeluj i osvoji dvije ulaznice za predstavu 11.5.2019. u 20h.

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

          

Posjeti Miss7.24sata.hr