Našalili se s McDonald'som pa dobili 50 tisuća dolara!

Twitter
Ovo je jedna od boljih vijesti koje ćeš čuti danas - volimo svijet u kojem se kreativne spačke nagrađuju!
Vidi originalni članak

Dvojica frendova odlučili su napraviti zabavnu spačku s dobrom pozadinskom pričom. Naime, napravili su veliki plakat koji oponaša tipične McDonald'sove reklame, no sada su u glavnoj ulozi bila njih dvojica. Jehv Maravilla i Christian Toledo su azijskog podrijetla, a plakatom su htjeli potaknuti na češće pojavljivanje ljudi azijskog porijekla  u marketinškim kampanjama velikih brendova. Izjavili su za medije kako su na ideju došli kad su ručali u poznatom lancu fast fooda i primijetili da na plakatima uopće nema Azijaca. 

Plakat su objesili u McDonald'su u Pearlandu, Texasu, a na zidu se zadržao 51 dan prije nego li je netko skužio da se radi o lažnjaku. Akcija postavljanja plakata je bila dosta zeznuta: Nabavili su uniforme u second hand shopu pa izradili lažne tablice s imenima. Iako su se brinuli hoće li završiti u problemima, njihova spačka završit će nagrađena!

McDonald's je izjavio kako zaista žele više Azijaca u svojim kampanjama pa su angažirali dvojicu za nadolazeću kampanju, a svakoga će platiti 25 tisuća dolara. S druge strane, njihov plakat će završiti na aukciji, a svi prihodi će ići u McDonald'sovu humanitarnu udrugu u Houstonu. Zaista zabavna priča!

Posjeti Miss7.24sata.hr