Moraš je upoznati - preslatka desetogodišnja DJ-ica osvaja svijet

Instagram/Nives Celzijus
Možda još nisi čula za nju, ali ne sumnjamo da uskoro hoćeš. Zove se Erica, ima 10 godina i strelovito se penje prema uspješnoj karijeri DJ-ice
Vidi originalni članak

Erica Tadoh, poznatija kao DJ Switch, ima samo 10 godina, a već je dobitnica važne godišnje nagrade u Gani. Miksati je počela kad je imala samo 9 godina. Počela je iz znatiželje, samo je htjela staviti ruke na tu čudnu spravu. Ali onda se rodila ljubav. Da dosegne svoje radno mjesto, još uvijek treba stolac, ali uskoro će valjda dobiti koji centimetar na visini. 

Osim što odlično miksa, za sebe voli reći da switcha ljude na sreću.  Obožava sve što ima veze s glazbom pa pleše, svira bubnjeve, uči klavir. Kaže da nije baš teško biti mlada DJ-ica - da se znanje o miksanju usvaja brzo kao i znanje u školi. U školu voli ići i jedva čeka usvojiti nova znanja. Iskreno, DJ Switch izgleda nam prilično svemoćno, nismo sigurni da bi svima bilo tako lako.

Ipak, u profesionalnom smislu, vidi se u drugim vodama. Biti DJ-ica njena je strast, ali kad naraste, kaže, želi biti ginekologinja. Taj posao će joj omogućiti da pomaže ženama, a to je jedan od njenih najvećih životnih snova. Svoju prvu pjesmu, naslovljenu Deceiver, izvela je sa svojom mamom. Taj joj je korak mnogo značio jer mama nije samo pjevala, već ju je podržavala u njenoj želji.

''Ostavljam vam malo čarolije.'' - obraća se publici na kraju svojih izvedbi. Ostavila ju je i nama, nema sumnje! 

Posjeti Miss7.24sata.hr