Mladenka odala počast prijateljicama tako da su sve na njenom vjenčanju bile u vjenčanicama. Osim nje

instagram @janko_popovic_volaric
Vidi originalni članak
  • "Nisam mogla naći bolji način da proslavim jedinstvenost i ljepotu svojih prijateljica", kaže ova nekonvencionalna mladenka
  • Ona sama odjenula je plavu haljinu kao iz crtića Snježno kraljevstvo
  • I muškarce je čekalo iznenađenje - udobne bijele hoodice umjesto košulja i kravata

Svaka mladenka za svoj najvažniji dan ima posebne želje, ali ova mladenka imala je vrlo nekonvencionalnu želju koja ju je posljednjih dana dovela u centar pažnje. Naime, glumica Audrey Moore udala se za svog zaručnika Jesseja, a na svom vjenčanju bila je jedina žena koja nije nosila vjenčanicu! 

Naime, Audrey i Jesse od dana svojih zaruka znali su da neće imati tradicionalno vjenčanje s bijelom tortom i prvim plesom. A onda je Audrey došla s jednom posebnom idejom. Ona je poželjela da sve njene prijateljice (već udane) odjenu svoje vjenčanice i u njima dođu na njenu svadbu. Tom idejom htjela je odati počast njima i njihovim karakterima te prijateljskim osjećajima koji ih vežu godinama. ''Sve te divne žene u mom životu su me nadahnule. Imala veoma posebne prijateljice - lijepe izvana i iznutra. Vidjele smo se u najboljim i najgorim izdanjima. Na dan svog vjenčanja, nisam mogla naći bolji način da proslavim njihovu jedinstvenost i ljepotu.'' - rekla je Audrey za People. 

Neke od njenih frendica bile su pomalo skeptične prema njenom planu i povremeno su zvale jedna drugu da se dogovore hoće li uistinu odjenuti vjenčanice. Svaka se bojala da bude jedina koja će stvarno doći sva u bijelom. U konačnici, sve su došle u vjenčanicama koje su nosili na dan svog vjenčanja. 

Život VIDEO: Snimka plesa ovih mladenaca nas je rasplakala

A onda je Audrey iznenadila sve još jedanput! Umjesto vjenčanice, odjenula je ledenoplavu haljinu nadahnutu haljinom koju nosi Elsa u crtiću Snježno kraljevstvo. Tako je mladenka bila jedina žena koja na vjenčanju nije nosila vjenčanicu.

Život Mladenka objavila simpa slike s djevojačke zabave - s njom su samo muškarci

Jesse je, pak, imao iznenađenje za frajere. Umjesto košulja i krvata, na vjenčanju su dobili bijele hoodije s pritom odijela. Dečkima je, dakle, poklonjena udobnost. Svaki dečko koji je barem jedanput ''zaglavio'' u odijelu cijenit će čin ovog mladoženje koji prijateljima nije mogao dati ljepši dar.  Ostatak tuluma bio je inspiriran crtićima i različitim društvenim igrama. Gosti su se preodjevali u svoje omiljene likove, a potom tulumarili do kasno u noć. Ovo je jedno od onih vjenčanja na koje bismo voljeli biti pozvani. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr