Javila je šefu da kasni - i dobila nevjerojatan odgovor

Thinkstock / Spencer Davies
Kad kasnimo na posao najčešće se ne provedemo dobro, od osuđujućih pogleda preko upozorenja do vike - svašta možemo doživjeti od šefova. No, ovo...
Vidi originalni članak

Nije ugodno zakasniti na posao, čak i kad ne kasniš svojom krivnjom, ali tehnologija ti srećom omogućava da pravovremeno obavijestiš šefa ili šeficu da ne računa na tebe prvih pola sata, sat. U tim slučajevima obično ćeš dobiti standardni odgovor “hvala na obavijesti” ili “sve ok”, ali kad je jedna Jenna javila svojem šefu da kasni, njemu se to učinilo dovoljno neobičnim da je pita je li sve u redu.

Naime, Jenna nikad prije nije zakasnila na posao. Šef je poslije objasnio: “Gospođa kod nas radi oko osam godina i, koliko ja znam, nikad do sad nije kasnila niti pogriješila u poslu. Osim toga, to je vrlo draga starija dama koju dečki u uredu zovu - mama”.

I zato joj je porukom poslao pitanje: “Je li sve u redu? Vi inače uvijek dolazite na vrijeme”.

A ubrzo je stigao i iskreni odgovor.

“Sve je u redu. Moj pas je spavao i tako je bio sladak da sam ga neko vrijeme slikala umjesto da se spremam na posao”, napisala je Jenna i priložila fotografiju psića.

Koliko god meden bio psić, vjerojatno ne bi svaki šef odgovorio baš tako srdačno i s razumijevanjem kao ovaj.

“Ma vidi tog slatkiša! Nema žurbe. Zamolit ću Millera da preuzme vaše obveze”, napisao je šef.

Da stvar bude ljepša, poslije je na društvenim mrežama objavio: “Gospođu na kraju radnog dana čekaju dvije ulaznice za promotivno igranje u Parku za pse. Kako da se ljutim kad je psić tako mio? Ljudi, budite danas dobri jedni prema drugima!”

Nakon ove objave, šefa koji se na Imguru predstavlja kao CainMolir obasuli su pitanjima i porukama “Mogu li i ja raditi za vas?” i “Budi moj šef!”

POSAO OVO će biti 5 najtraženijih poslova do 2030. godine!

Šef je zatim još malo istraživao pa otkrio da je Jenna u osam godina na radnom mjestu zakasnila još samo jednom i to oko devet mjeseci nakon što se zaposlila, kad je morala sina voditi na vađenje umnjaka.

“Danas je zakasnila 11 minuta, što zbilja nije mnogo, ako se mene pita. Jenna inače i samu sebe zove mama u internim mailovima. Potpuno je prihvatila taj nadimak, pogotovo otkako je njezino najmlađe dijete prije pet godina otišlo od kuće na fakultet. Dao sam joj ulaznice i sad se veseli izletu sa svojim ljubimcem!”

Posjeti Miss7.24sata.hr