Doznaj tko je osvojio ulaznice za predstavu KONSTELACIJE u Exit Teatru!

miss7 vodi te na 9. ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt
Vidi originalni članak

Dobitnica ovotjednog nagradnog natječaja je: Martina Šešerko

 

Ova očaravajuća i romantična drama počinje s bezazlenim susretom muškarca i žene. Ali ono što slijedi ruši granice svijeta za koji mislimo da postoji – za koji mislimo da je stvaran., da je jedini. Muškarac i žena te beskonačne mogućnosti njihove veze. Ili ipak ne tako beskonačne? Postoji li uopće izbor ili je sve samo stvar sudbine.

Kako se dva lika upoznaju, u slijedu scena, autor konstantno pokazuje različite načine na koji bi njihovi susreti mogli “završiti”. Na smiješan, ali vrlo intelektualan način istražuje granice slobodne volje, ali i velike uloge koju slučajnost igra u našim životima. I govori nam jednako o pčelama i ljubavi kao što nam govori o marginama znanstvene teorije. Drama “Constellations” premijerno je izvedena u Royal Court Theatre u Londonu 2012. Iste je godine proglašena najboljom dramom na Evening Standard Theatre Awards, a Nick Payne najmlađim dobitnikom u povijesti dodjele spomenute nagrade.

U sklopu ovogodišnjih Ljetnih noći u atriju Muzeja za umjetnost i obrt bit će izvedeno 19 naslova, a program je 27.6. otvorio Zijah A. Sokolović sa svojom kultnom monodramom  CABAres CABArei. Osim hit predstava s redovnog repertoara Teatra EXIT poput Njuški, SHAKEspearea na EXit, Dvoje, Ja, tate!, Kako misliš mene nema?!, Taksimetra, Pluća, Izloška br. 49, Balona, Münchhausena itd., publika će moći pogledati 3 regionalna i 3 domaća gostovanja.

Ulaznice za  predstavu KONSTELACIJE možeš osvojiti prijavom na nagradni natječaj i opisom svoje najzanimljivije ljetne avanture.

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

Pravila privatnosti pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr