Doznaj tko je osvojio ulaznice za OUTLOOK FESTIVAL

miss7 ti poklanja nezaboravan kraj ljeta na Outlook festivalu
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Iva Štefan

Želiš li baš ti biti dio ove festivalske priče?  Koji je tvoj omiljeni izvođač i zašto baš njega trebamo doći poslušati na ovaj veliki ljetni spektakl? Objasni nam i osvoji žiri, a mi ti poklanjamo dvije ulaznice za Outlook festival od 6. do 9. rujna 2018.

Uvijek raznolik i dinamičan popis izvođača uključuje najbolje od bass, d’n’b, dub, reggae, grime, hip-hop, jungle i dubstep glazbenih žanrova i to na najjačim svjetskim razglasima će se moći doživjeti od 6. do 9. rujna 2018.

U četiri festivalska dana na štinjanskoj tvrđavi zaredat će se impresivni nastupi preko 300 izvođača na osam pozornica koji će nam donijeti više od 380 sati dobre glazbe. Stiže tako zlatni dečko Velike Britanije, J Hus, sa svojom zaraznom mješavinom rapa i afrobeata, a tu je i kraljica dancehalla Stefflon Don, koja osvaja svojom vještinom slaganja stihova o ženskoj snazi i životu ulice. Tu su i jaka imena grimea i rapaAJ Tracey, Killa P., YGG, Lady Leshurr, Jaykae, Kamakaze, Grandmixxer, Trends, Boylan, Flowdan i Spooky. I ove godine na pravi način predstavit će se i hip-hop scena, a predvode je MIST, Melanin 9, Ocean Wisdom i Devilman. Alternativniji i nježniji hip-hop slušat ćemo na nastupima Fatime, Open Mike Eaglea, MC Miss Red, Goth-Trada, Ryan De La Cruza, Ezra Collectivea i Layfullstopa i Eve Lazarus, jazz donose Nubya Garcia i Poppy Ajudha.

Nezaobilazan dio Outlook iskustva su i party brodovi, njih više od 40 u ovogodišnjoj floti. Preko deset brodova dnevno će isplovljavati iz pitoreskne luke podno tvrđave Punta Christo, s početkom u četvrtak u podne, pa sve do nedjelje navečer. Velika novost je da se Outlook sprema u svom 11. izdanju zaposjesti i pulsko podzemlje. Intimni i uzbudljivi Zerostrasse tuneli ispod samog centra Pule, bit će savršen dodatak na već bogatom meniju oba festivala. 

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Online contact and registration forms from Wufoo.
Posjeti Miss7.24sata.hr