Doznaj tko je osvojoi ulaznice za koncert "My Baby u Tvornici kulture"

miss7 te vodi u Tvornicu kulture na najenergičniji koncert koji ne smiješ propustiti.
Vidi originalni članak

Dobitnice ovotjednog nagradnog natječaja su: Mia Prović i Karla Obad

Miljenici zagrebačke publike, fantastična trojka My Baby, dolaze u renoviranu Tvornicu kulture u petak 16. studenog.Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i kombinacija žanrova te izuzetna energija stvorili su u svega tri godine jedne od omiljenih zagrebačkih gostiju – voodoo blues trojku My Baby.

My Baby mješavina je nizozemske i novozelandske krvi, rođen iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Progovaraju kroz repetitivne ritmove, puno slide gitara i sanjive vokale, spajajući tradicionalno i moderno u impresivan live nastup. Sami svoj jedinstveni izričaj nazivaju delta trance louisiana dub indie funkom, a njihova iznenađujuća kombinacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim i predstavlja pravo glazbeno osvježenje.

Prilika da se još jednom dokažu pred zagrebačkom publikom dolazi u rekonstruiranom prostoru u Šubićevoj koji će moći primiti čak 2200 ljudi. Završetkom ove faze preuređenja Tvornica kulture postaje daleko najveća koncertna dvorana u Hrvatskoj.

Prijavi se i budi dio ove zanimljive glazbene priče Sve što trebaš je odgovorit na pitanje i osvojiti miss7 žiri, a čak 3 najkreativnija odgovora nagrađujemo s dvije ulaznice za koncert  16.11.2018. Tko je tvoj najdraži strani/inozemni glazbenik i zašto ga svatko treba poslušati?

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.
 

 

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.
Posjeti Miss7.24sata.hr