Doznaj tko je osvojio ulaznice za Massimov koncert na Šalati

miss7 te još jednom vodi na nezaboravan koncert u srcu Zagreba!
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Danijela Kuzmić

Želiš li i ti biti dio ove predivne glazbene priče? Sudjeluj u natječaju i osvoji žiri a mi te vodimo na Massimov koncert 14.9. 2018. na zagrebačkoj Šalati. Sve što trebaš je objasniti koju Massimova pjesmu ne možeš prestat slušati i zašto? Najkreativniji odgovor nagrađujemo s dvije ulaznice. 

Nakon preko dvadeset rasprodanih koncerata održanih po cijelog Hrvatskoj i regiji Massimoje spreman za vrhunac ljetne turneje na zagrebačkoj Šalati. Ljetna turneja odlična je prilika da Massimo predstavi i pjesme sa svog novog albuma Sada koji je izašao krajem svibnja.

Publika je odlično prihvatila možemo slobodno reći hitove ljeta - suradnju s grupom Vatra - pjesmu Nama se nikud ne žuri, te aktualni singl Lice varalice. Na novom albumu Massimo je ponovno surađivao s nekima od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. 

Zato, ne propusti priliku biti dio ove prekrasne jesenske priče. Odvaži se i sudjeluj, a sve ostalo prepusti miss7 timu i naravno neponovljivom Massimu.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Use Wufoo templates to make your own HTML forms.
Posjeti Miss7.24sata.hr