Doznaj tko je osvojio ulaznice za koncert Vojka V u Domu sportova

miss7 te vodi na još jedan nezaboravan koncert u Domu sportova
Vidi originalni članak

Puno maštovitih odgovora i težak izbor za žiri! No, dobitnici ulaznica za Vojka V su: Goran Vuković, Monika Alberti i Matea Groman. Čestitamo!

Nakon izvrsnog solo albuma i nastupa na Zagreb Beer Festu, Vojko V spreman je za veliki pohod na Dom sportova. U Zagreb, 12. listopada 2018.,  pozvao je ukupno petoro gostiju koji će nastupiti s njim. Neki od njih pojavili su se i na Vojkovom albumu, dok ostali već nekoliko godina čine stup nove regionalne hip hop/trap scene.

Od glazbenika koji se pojavljuju na albumu «Vojko V» u Dom sportova stižu Vuk Oreb, član Kiše metaka, koji je gostovao u pjesmama «Cilit Beng» i «Rođendan», beogradski MC Sky Wikluh s kojim je napravljen banger «Ceca u Parizu» i, naravno, Tonči Huljić, čija pjesma «Gamele» je semplirana za «Pastu Italianu» i koji je u jednom od najvećih hitova godine zakucao zadnji verse.
Od glazbenika koji se ne pojavljuju na albumu Vojku će se pridružiti fantastičan splitski reper Stipe Srdela i zagrebačka trap banda High5 koji će predstaviti i svoj novi album «Backstage Boys».

Želiš li i ti bit dio nove karijere Vojka V? Prijavi se i sudjeluj, sve što trebaš je objasniti nam; Koji je tvoj omiljeni glazbeni žanr i zašto? Čak tri najkreativnija odgovora osvajaju dvije ulaznice za koncert Vojka V u Domu sportova 12.listopada.2018.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
There are tons of Wufoo features to help make your forms awesome.
Posjeti Miss7.24sata.hr