Doznaj tko je osvojio ulaznice za koncert grupe "Silente"

miss7 te vodi na nezaboravan provod u Dom sportova
Vidi originalni članak

Dobitnice nagradnog natječaja su: Maja Potnar, Marija Soldo, Irena Pozder

Silente je hrvatska pop rock grupa iz Dubrovnika osnovana 2013. godine, najpoznatiji po hitu "Terca na tišinu". Sigurno se sjećate energičnih albuma "Lovac na čudesa" i "Neće rijeka zrakom teći", zato ne sumnjamo da će, "Malo magle, malo mjesečine", jednako tako osvojiti vaša srca. Ne očekujemo ništa manje od spektakla kad pričamo o novom povratničkom koncertu grupe Silente u Domu sportova. Prvi nastup benda nakon mirovanja, od lipnja 2016. godine, bit će i promocija trećeg studijskog albuma.

No novi album nije jedina novost kada je grupa Silente u pitanju, bend je, naime, odlučio s ovim singlom predstaviti i novu violinisticu. Violina je svakako bila prepoznatljiv dio njihova dosadašnjeg glazbenog izričaja, zato im se odnedavno pridružila predivna i talentirana Ivana Čuljak. Simpatična Dubrovčanka diplomirala je prije dva mjeseca na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.  

Roza Zanini Mozara

Novi album grupe Silente “Malo magle, malo mjesečine” objavljen je 5. lipnja 2018, a koncertno će se promovirati na velikom povratničkom koncert u zagrebačkom Domu spotova, koji je zbog promjena u rasporedu Doma sportova prebačen na 17. studenog 2018.

Opiši gdje si prvi put čula Silente i čime su privukli tvoju pažnju? Čak 3 najkreativnija odgovora nagrađujemo s dvije ulaznice za koncert grupe Silente u Domu sportova 17.11.2018.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.
Posjeti Miss7.24sata.hr