Doznaj tko je osvojio ulaznice za DIMENSIONS FESTIVAL

miss7 te vodi na nezaboravan provod od 29. kolovoza do 2. rujna 2018.
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Anamaria Vasilj

 

Od svog osnutka 2012. godine Dimensions je stekao svjetsku popularnost zahvaljujući svom eklektičnom izboru izvođača koji predstavljaju niz glazbenih pravaca od jazza do techna, a dug popis imena koja stižu na tvrđavu Punta Christo od 30. kolovoza do 2. rujna su Jon Hopkins (live), Bonobo (cjelovečernji set), Lena Willikens, Amp Fiddler, Helena Hauff, Detroit In Effect, Nina Kraviz, Batu, Peggy Gou, James Holden & The Animal Spirits, Azymuth & Marcos Valle, Alfa Mist, Nils Frahm, John Talabot, Margaret Dygas, Maurice Fulton, Jlin, Kid Drama, MC Fokus, Gigi Masin, SP:MC, Alix Perez, Kuiyuki (live), Josh Cheon (Dark Entries), Avalon Emerson, rRoxymore i Steve Spacek. 

Živi nastupi također će spajati nespojivo, a vrhunac će biti koncert kultnog benda 80-tih Maximum Joy i njihova zanimljiva fuzija punka, reggaea i disca. Kraljica Eglo Recordsa, Fatima, vraća se na Dimensions s posebnim live setom kao najavom novog albuma. Za propustiti neće biti ni nastup Stevea Spaceka, još jedne legende čiji futuristički zvuk ga je učinio jednom od ključnih figura britanskog soula. Hvaljeni mladi Poppy Ajudha predstavit će svoju inačicu svježeg soula i jazza, dok se više eksperimentalnih i ambijentalnih tonova očekuje od Gigi Masina, koji donosi element etera na festival.

Posebnost festivala su i party brodovi, koji će svakodnevno isplovljavati iz festivalske luke podno tvrđave, i otisnuti se na glazbeno putovanje pulskom zaljevom i oko brijunskog akvatorija. Preko 20 brodova krenut će na pučinu u pet dana festivala, a među kapetanima se nalaze velikani scene elektroničke glazbe kao što su Peggy Gou, Mala, Helena Hauff, Josey Rebelle, DJ Stingray, Craig Richards i Billy Nasty. Dimensions festival će se po prvi put ovo ljeto spustiti u podzemni svijet Zerostrasse tunela ispod samog grada Pule gdje će se održati posebni partiji za vrijeme trajanja festivala. Intimni i uzbudljivi Zerostrasse tuneli bit će savršen dodatak na već bogatom meniju oba festivala, koja se otvaraju velikim koncertima u pulskoj Areni, i sljedeća četiri dana nastavljaju na poluotoku Štinjan i njegovoj jedinstvenoj austro-ugarskoj tvrđavi. 

Želiš li upravo ti biti ta sretnica koja će uživati na tvrđavu Punta Christo od 30. kolovoza do 2. rujna, budi kreativna i opiši nam zašto baš ti zaslužuješ osvojiti ovu nezaboravnu ljetnu avanturu na Dimensions festivalu?

Pravila nagradnog natječaja, pravila korištenja osobnih podataka i pravila privatnosti pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr