Doznaj tko je osvojio ulaznice za 14. Pozitivan koncert u Domu sportova

miss7 te vodi na najiščekivaniji koncert godine!
Vidi originalni članak

Dobitnici nagradnog natječaja su: Valentina Čale, Anita Bronić i Martina Knežević

Mada grupne svirke najčešće podrazumjevaju kraće nastupe Pozitivan koncert okreće u potpunosti tu praksu. Obje večeri, 30. studenog i 1. prosinca, u Velikoj dvorani Doma sportova publiku očekuje tako čak pet sati programa!

Headliner prvog dana, Editors, kao i glavno ime drugog dana, Hladno pivo, na 14. Pozitivcu će svirati 90 minuta. Pivu će ovo biti posljednja stanica turneje povodom 30 godina benda u sklopu koje su u ožujku dva puta rasprodali Mali Dom sportova, a sad će u Velikoj dvorani u svom gradu zaključati izuzetno uspješnu obljetnicu.

I ostali izvođači, Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu na Pozitivnom koncertu će dobiti puno vremena i odsvirati duže setove. Novi Pozitivac donosi, nakon dosta sezona, novitet u line upu. U 14. izdanju biti će više „debitanata“ nego onih artista koji su se već upisali svoje nastupe.

Editors, Nipplepeople, Bojana Vunturišević, M.O.R.T. i Ischariotzcky ući će na popis čak 47 izvođača koje je u 14 godina pogledalo više od 100.000 posjetitelja. Najjači i najveći Pozitivan koncert bit će ujedno i jedini ovogodišnji koncert s više izvođača koji se održao u Velikoj dvorani Doma sportova.

Ne propusti priliku biti dio povijesti! Trebaš se samo prijaviti, a miss7 čak tri odgovora nagrađuje s dvije ulaznice za 14.Pozitivan koncert. Sve što trebaš je objasniti nam koji je tvoj omiljeni izvođač na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu i zašto? Sretno!

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
There are tons of Wufoo features to help make your forms awesome.
Posjeti Miss7.24sata.hr