Doznaj tko je osvojio snimanje vlastitog MODEL BOOKA u FrameForm studiju

miss7 ti pruža priliku da zablistaš pred svjetlima reflektora i otkriješ skriveni svijet glamura!
Vidi originalni članak

Dobitnica ovog velikog nagradnog natječaja je: Lana Rašanec. Čestitamo!

Uvijek si željela savršenu sliku za Instagram, ali ne znaš kako izvući najljepše iz sebe. Koliko se god trudila, nisi zadovoljna. Zato je miss7 tu! Ovaj put te vodimo na snimanje vlastitog model booka u vrijednosti 800kn.

Model book predstavlja svojevrsnu osobnu iskaznicu svakog modela, a čini ga kolekcija profesionalno produciranih fotografija kojima je krajnji cilj svjetlom, make up-om, hair i dress stylingom dočarati fizičku i emocionalnu različitost istog lica tj. njegovu sposobnost preobrazbe. Vrhunski model book, često je presudna stavka kod odluke klijenta o angažmanu modela u modnoj i reklamnoj industriji te je kao takav, racionalan i nadasve nužan ulog modela u vlastitu karijeru. Primarna djelatnost FrameForma filmska, televizijska i reklamna produkcija, što iziskuje neprestanu potragu za novim, zanimljivim licima.

Stručnjaci u FramFormu naučit će te sve što si ikad željela znati o fotografiji. Izvući će iz tebe ono najbolje i stvoriti novog modela. Savršene slike za Instagram su tu samo se trebaš prijaviti. Sve što trebaš je objasniti nam zašto baš ti zaslužuješ snimanje vlastitog model booka? Najkreativniji odgovor FramForm i miss7 nagrađuju i vode u svijet reflektora. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje!

 

Fill out my online form.
HTML Forms powered by Wufoo.
Posjeti Miss7.24sata.hr