Doznaj tko je osvojio L'OCCITANE & CASTELBAJAC adventski kalendar

miss7 ti donosi prve Božićne poklone. Sudjeluj i osiguraj svoj adventski kalendar iz snova!
Vidi originalni članak

Dobitnice nagradnog natječaja su: Ljubica Baranašić i Maja Grgurević

L'OCCITANE & CASTELBAJAC Paris
CASTELBAJAC Paris je francuska modna kuća čija je kreativna misija, već preko 40 godina, stvarati jednostavne, moderne i elegantne kolekcije. Zvjezdani pop-art svijet umjetničke modne kuće i prirodni svijet L'OCCITANEA ovih blagdana vode vas na čarobno putovanje kroz konstelaciju zvijezda i otkrivaju vam najljepše poklone iz prirode. Oba brenda, u savršenoj harmoniji, pozivaju vas da blagdane ispunite veseljem, ljubavlju i velikodušnošću.

KLASIČNI ADVENTSKI KALENDAR  
Poput kovčega blaga koji čeka da ga otkrijete i divite se ljepoti njegovih najsjajnijih dragulja... L'OCCITANEOV adventski kalendar otvara se u dva dijela ispunjena s 24 uljepšavajuća iznenađenja za njegu lica, tijela i kose. Među njima kriju se ikonična Krema za ruke s karite maslacem, neodoljivo Bademovo ulje za tuširanje, hranjiva Ultranježna krema za lice, osvježavajući Eau de Toilette...


Tek su krenule blagdanske pripreme, a miss7 ti donosi prve poklone. Prijavi se i bezbrižno uživaj u Božiću. Opiši nam svoj najdraži božićni poklon koji si dobila. Dva najkrativnija odgovora nagrađujemo s klasičnim adventskim kalendarom. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Online contact and registration forms from Wufoo.
Posjeti Miss7.24sata.hr