Doznaj tko je osvojio ulaznice za predstavu "Konstelacije'' u Teatru EXIT

miss7 te vodi na zagrebačku premijeru koja će se održati 16.11. u Teatru EXIT
Vidi originalni članak

Dobitnik ovotjednog natječaja je: Marin Ljuban 

Ova očaravajuća i romantična drama počinje sa bezazlenim susretom muškarca i žene. Ali ono što slijedi ruši granice svijeta za koji mislimo da postoji - za koji mislimo da je stvaran, da je jedini. Muškarac i žena te beskonačne mogućnosti njihove veze. Ili ipak ne tako beskonačne? Postoji li uopće izbor ili je sve samo stvar sudbine.

Konstelacije su priča o običnom životu, o svakom životu, životu koji počinje s naizgled beskonačnim mogućnostima, ali…

On je običan dečko koji za život zarađuje kao pčelar. Na jednoj roštiljadi upoznaje Nju - toplu, inteligentnu i duhovitu ženu koja radi na fakultetu, na polju kvantne kozmologije. Kroz razgovor, ona mu pojašnjava kako je teorija relativnosti, koja ''pokriva'' sunce, mjesec i zvijezde, u suprotnosti s kvantnom mehanikom koja se bavi molekulama, subatomskim česticama i atomima. Nusprodukt tih, naočigled suprotstavljenih teorija, jest to da kao dio multisvemira, možemo bilo gdje, u bilo kojem trenutku, ''postojati'' istovremeno. Nick Payne tu teoriju prikazuje u akciji – kroz zanimljiv, posredan dijalog – stavljajući pred glumce nezavidno zahtjevan zadatak da kroz nizove kratkih scena igraju tu istovremenost. Ovaj komad je zbilja jedno začuđujuće emocionalno putovanje koje istražuje granice slobodne volje, ali i velike uloge koje slučajnost igra u našim životima.

Drama Constellations premijerno je izvedena u Royal Court Theatre u Londonu 2012. Iste je godine proglašena najboljom dramom na Evening Standard Theatre Awards, a Nick Payne najmlađim dobitnikom u povijesti dodjele spomenute nagrade.

Želiš dobar provod i nešto potpuno drugačije. Zato ne propusti sudjelovati, jer ti miss7 donosi savršen petak. Opiši kako izgleda tvoj savršen jesenski izlazak. Najkreativniji odgovor nagrađujemo s dvije ulaznice za predstavu Konstelacije 16.11.2018. u Teatru EXIT.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti* pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Online contact and registration forms from Wufoo.
Posjeti Miss7.24sata.hr