Želite najcool Conversice u gradu?

Nakon velikog interesa za najcool Conversice u gradu 13. travnja u Shooster storeu u Arena centru, akcija se ponavlja ovog vikenda 20. travnja u City Centru One West. Uz kupnju bilo kojeg para Converse obuće u Shooster trgovini u subotu, 20. travnja ostvarujete pravo na gratis oslikavanje tih kupljenih tenisica.
Vidi originalni članak

Necroart vam zvuči poznato? Ili ne baš. U svakom slučaju, radi se o oslikavanju Conversica s motivom po želji koje pred vama izvodi majstor za crtanje Necro. Mnoge osobe iz javnog života također su ljubitelji popularnih starki. Tako su na prvom oslikavanju po svoj unikatni primjerak došli i Žanamari Lalić, Toni Cetinski i Antonija Šola kako bi uljepšali svoje tenisice.

Kako vi možete doći do oslikavanja tenisica? Ako želite vlastiti primjerak, to možete učiniti u subotu , 20. travnja od 14 do 20 sati. Uz kupnju bilo kojeg para Converse tenisica, u CCO west 20. travnja, dobivate gratis uslugu oslikavanja tih tenisica. Tenisice dobivaju svoj unikatan izgled u Shooster store dućanu u City Centru One west u Zagrebu.

Dođite, kupite Conversice, izaberite motiv koji ste sami osmislili i želite ga na svojim Conversicama i pustite Necra neka odradi svoje , a vi odšetajte u jedinstvenim , najcool Conversicama.

U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na prvom oslikavanju Coversica...

Posjeti Miss7.24sata.hr