Zavirite u najnoviji lookbook modnog dvojca ELFS

Danijel Galić
Pogledajte kako izgleda hvaljena kolekcija omiljenog modnog dvojca domaćih fashionistica
Vidi originalni članak

Modni dvojac Elfs izbacio je službeni lookbook za hvaljenu kolekciju koju su predstavili na ovosezonskom Bipa fashion.hr-u.

“Kolekcija se sastoji od raznovrsnih lookova, od casual izdanja do nježnih haljina i odijela za svečanije prigode. ELFS stylish muškarac nosi “podfrknute” traperice, košulje s mašnom ili kravatom, casual jakne, a za posebne prilike oblači strukirano tamno odijelo. Casual lookovi klasičnog mornarskog stila, idealni su za šetnje po St.Tropezu, među kojima se ističu kompletić prugastog topa i suknje te moderni bijeli kardigan. Moderne trendseterice oduševit će se jeans košuljom zanimljivog uzorka i trapez hlačama kao i nježnim plavim bojama na kratkim haljinicama od brokata s ovratnicima. Nježne puderaste koktel haljine, bijela čipka, kristalići boje leda te ležerni i pripijeni krojevi kao stvoreni su za posebne prigode u kojima će svaka žena pronaći nešto za sebe.” ističu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Cijeli lookbook možete pogledati na nnjihovoj web stranici www.elfs.hr, a kolekcija je dostupna na slijedećim prodajnim mjestima: Amruševa 4 u Zagrebu, Bana Jelačića 6 u Splitu te na službenom web shopu www.elfs.hr.

U galeriji potražite još fotografija iz ELFS lookbooka

Posjeti Miss7.24sata.hr