Isprobali smo anti-age fluid Vichy Slow Age!

miss7
Tko je naša suradnica Jelena? Baš kao i svaka mlada žena svoje generacija, Jelena je u pokretu 24 sata dnevno. Posao, prijatelji, sport, vikend putovanja, poslovna putovanja, sve to Jelena treba iskoordinirati u svoj dnevni raspored Požalila nam se nedavno da osjeća kako joj je koža lica dosta opuštena, pa smo joj na jednom uredskom brifingu ponudile rješenje
Vidi originalni članak

Ona je cura koja poznaje trendove. Zna gdje je najbolja kava u gradu, kada počinju sniženja u trgovinama i on line, a uz to je prava zaljubljenica u dekorativnu kozmetiku. Jelena za dobar bronzer ne žali kune, ali je u razgovor našoj Pameli priznala kako misli da je vrijeme i da počne ulagati i u preparativnu kozmetiku. Pamela, kojoj su dobre kremice opsesija, skoro se naljutila na to "neznanje" svoje najbolje prijateljice te ju je odlučila iznenaditi fenomenalnim novim proizvodom na tržištu.

Fluid Vichy Slow Age je proizvod koji doista pomaže djevojkama koje žive užurbanim životom. Sprječava nastanak prvih bora, i učinkovito produžuje mladost kože. Jelena je sa zanimanjem poslušala Pamelu i odlučila probati taj fluid, koji osim što ima svrhovito djelovanje, i miriši najbolje na svijetu. U videu provjeri je li Jelena zadovoljna fluidom Vichy Slow Age nakon nekog vremena korištenja. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr