Veliko ušminkavanje kućnih ljubimaca

Thinkstock / Spencer Davies
Centar Kaptol, prvi i najslavniji „dog friendly“ centar u Hrvatskoj, u subotu 27. travnja je za svoje četveronožne posjetitelje i njihove vlasnike pripremio pravu modnu poslasticu.
Vidi originalni članak

U sklopu projekta „PET minuta slave“ i sami možete osvojiti profesionalni fotoshooting za sebe i kućnog ljubimca. Dovoljno je poslati elektroničku poruku s prijavom (svojim te imenom ljubimca) na info@centarkaptol.hr ili se prijaviti putem online obrasca.

Ušminkavanje onih najbržih počinje u subotu u 10 sati. Pritom psa uređuje profesionalna groomerica AntoniaDora Mendes s Bio kozmetikom, a vas visažistica u posebnom Sisley make up corneru. Želite li isprobati kako vašem ljubimcu stoje kapa, kravata ili trenirka za potrebe snimanja možete ju besplatno posuditi od prvog dizajnerskog studija za pse – Vaudesigna.

Na kraju slijedi fotografiranje. S druge vas strane objektiva očekuju vrhunski fotografi iz agencije PIXSELL. Fotografije dostavljamo na dar.

Domaći modni dizajneri poznati su po svojoj ljubavi prema psima. Neki od njih, poput Jurja Zigmana, Zorana Mrvoša, Luke Grubišića i ELFSa, dizajnirali su majice, torbe i nakit čijom se prodajom pomaže rad Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba u Dumovcu. Prigodna prodaja tih stvari bit će organizirirana i u subotu u Centru Kaptol. Dobrovoljne će priloge za Dumovec dati i gledatelji te sudionici modne revije koja počinje u 17 sati.

A na toj će reviji pistom prošetati niz osoba iz hrvatskog javnog života sa svojim kućnim ljubimcima. Među njima su Nataša Janjić, Jelena Miholjević, Mia Begović, Vanja Mamić i Ibrica Jusić.

Kako to nakon važnih revija i biva, sve završava okrjepom. Ovaj put to neće biti finger food nego nešto za najveće zvijezde dana - „šapa food“ – pseća torta koju izrađuje poznata slastičarka Mladenka Šarić.

Provedite Vauu subotu! Prijavite se ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr