Vanja Halilović zaštitno lice eNVy rooma

Filip Tot
Poznati modni dvojac eNVy room javnosti je predstavio kampanju za aktualnu kolekciju proljeće/ljeto 2012. čije zaštitno lice je Vanja Halilović. Nikica Ivančević i Vjeko Franetović već neko vrijeme surađuju s lijepom Vanjom te novi vid suradnje ne iznenađuje.
Vidi originalni članak

„S Vanjom već godinama surađujemo, odnosno naša prva suradnja bila je na našoj prvoj reviji kada je Vanja bila mladi model. Kroz poslovnu suradnju s vremenom smo izgradili i prijateljstvo.  Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo isprobati i ovaj vid suradnje u kojem se Vanja odlično snašla bez obzira na niz otegotnih okolnosti koje su pratile snimanje. Vanja se pokazala kao pravi i strpljivi profesionalac pozirajuću u hladnom prostoru na poprilično niskim temeperaturama. Smatramo kako je Vanja izvrstan izbor koji bi okarakterizirao eNVy room kolekciju koja je vrlo mladenačka, vesela, sexy ali i vrlo ženstvena i profinjena. Vanja je upravo sve to“, izjavili su Nikica i Vjeko.

Za fotoaparatom našao se mladi fotograf i snimatelj Filip Tot koji je u prvi plan stavio eNVy room kreacije naglašavajući njihove boje i lepršavost materijala. Za frizuru je zaslušan Teuta frizerski salon, a šminku potpisuje Pamela Elekeša. Kao i na reviji styling su upotpunile Lju torbice i Franco cipele iz ovosezonske kolekcije.

„Do suradnje s ovim mladim i vrlo perspektivnim apsolventom filmskog snimanja na Akademiji dramskih umjetnosti Filipom Totom došlo je tako što smo veliki fanovi bloga Guerila girl Ljupke Tanevske. Naime,  prekrasne fotografije s tog bloga potpisuje upravo Filip. Kako svačiji rad govori uvijek više od riječi naša je želja za tom suradnjom bila neupitna", objasnili su Nikica i Vjeko.

Kolekcija odiše retro prizvukom. Glam diva 40-tih godina s pin up seksipilom 50-tih, uz pročišćene linije 90-tih obojane neonskim bojama rave partya, osnovne su karakteristike kolekcije. Kolekcija obiluje pencil suknjama, maxi suknjama, haljinama visokog proreza s prepoznatljivo eNVy room-ovskim lepršavim elementima. T-shirt majice s autorskim modnim ilustracijama najveća su novost ove kolekcije koja spaja naočigled nespojive komade, miješajući tako dnevno i večernje u zaokruženu i neraskidivu temu. Vanja Halilović izvrsno se snašla u novoj ulozi te je unatoč niskim temperaturama dočarala proljetno/ljetni ugođaj.

„Osim poslovne suradnje s dvojcem eNVy room veže me i dugogodišnje prijateljstvo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam zaštitno lice njihove kampanje. Iznenade me sa svakom novom kolekcijom, a u njihovom showroom-u uvijek nađem idealnu haljinu u vrlo kratkom vremenu. eNVy room odjeću tako koristim za razne poslovne prigode koje od mene zahtjevaju dozu glamura i jedinstvenosti", naglasila je Vanja Halilović.

Osim fotografija, ove sezone eNVy room priređuje iznenađenje u obliku video kampanje koju možemo očekivati kroz desetak dana. Dok nestrpljivo čekate  video uradak, u galeriji uživajte u fotografijama nove kampanje...

Posjeti Miss7.24sata.hr