Uz novi Budi.IN do 100 kuna popusta za kožne torbe

Budi.IN
Na mondo.hr-u uz kod dobivate popust od 100 kn na određene kožne torbe, a otkrivamo i zašto su tenisice zavladale ulicama
Vidi originalni članak

Uz subotnji broj Budi.IN-a ostvarite popuste od 100 kn na određene kožne torbe koje možete pronaći na mondo.hr-u, akcija traje od 2. do 8. travnja, a uz kupnju na poklon dobivate i torbicu za mobitel ili tablet.

Također, donosimo veliki vodič proljetnih tenisica koje su zavladale ulicama. Svi najpopularniji modeli iščupani su iz ropotarnice povijesti - od Adidasovih Stan Smith do Nikeovih airmaxica. A da one doista nisu više rezervirane za šetnju prirodom ili sport pokazale su trendseterice koje ih nose i na tjedne mode. 

Na beauty sceni više nema mjesta tamnome make-upu koji je predvodio zimsku sezonu. Vrijeme je za pastelne nijanse koje podjednako dobro pristaju i brinetama i plavušama. A kako savjetuje vizažistica Ivana Bilandžija Billy, s ovim nijansama ne možete pretjerati odlučite li se istaknuti i oči i usne nježnim tonovima ružićaste, plave, žute...

Naša londonska dopisnica Lidija Palunko donosi nam priču o izložbi Rolling Stonesa. Velika izložba u londonskoj galeriji Saatchi pratit će njihovu karijeru, ali i privatni život. Boba Blašković savjetuje kako pametno i sa stilom urediti hodnik. Jer ljubav na prvi pogled počinje već od ulaznih vrata, a snažan, jak, nezaboravan dojam ostavit će lijepo uređen hodnik.

A u rubrici destinacija Vanja Kelemen, povjesničarka umjetnosti i prof. engleskog koja je završila u pustolovnom turizmu, ispričala nam je sve o mističnom Zimbabveu.

Posjeti Miss7.24sata.hr