Upečatljivi satovi s blistavim detaljima

Tvrtka Cordis predstavlja novu, uzbudljivu kolekciju ženskih satova talijanskog branda Roccobarocco koja će oduševiti sve poklonike elegancije s dozom ekstravagancije.
Vidi originalni članak

Kolekciju Illusion krase brojni modeli vrlo modernog, inovativnog dizajna s pomno odabranim detaljima koji svaki sat čine posebnim komadom nakita. Želite li detaljem „podignuti“ svoju dnevnu odjevnu kombinaciju ili se istaknuti u svečanijim prigodama, onda je upravo Roccobarocco sat za vas.

Roccobarocco je mlad i dinamičan brand, ogledalo modno-umjetničke filozofije, usko povezan s modom i trendovima na tržištu. Zahvaljujući širokom rasponu modela, Roccobarocco satovi namijenjeni su prvenstveno mladoj, modno osviještenoj klijenteli. Vrlo atraktivan dizajn, pažljivo odabrani materijali i inovativna tehnologija samo su neke od važnih karakteristika Roccobarocco branda. Roccobarocco satove možete pronaći u trgovini Cordis u Arena Centru u Zagrebu. Cijena satova je 975 kn (satovi sa srebrnim detaljima) i 1045 kn (satovi sa zlatnim detaljima).

Više modela slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr